А
Ајсшутер
Гостин
Пишуваше дека ќе бидат привремено недостапни, сега се вратија еве.пак кокошката... ке и ги искубам пердувитеее~!
Пишуваше дека ќе бидат привремено недостапни, сега се вратија еве.пак кокошката... ке и ги искубам пердувитеее~!
едно пиштолче-1 борба (1 клик на FIGHT)...Ej daj objasnete malku za oruzjeto.
Dali se koristi vo edna borba ili vo poveke kako ide toa, i dali ima kar ako kupuvam oruzje i se tepamso nego.
Прочитај овде има за се што те интересираШто е разликата помеѓу квалитетот на храната? Што добиваш повеќе ако е поквалитетна храната ?
Продуктивноста зависи и од тоа колку работници има у фирмата. Најголема продуктивност имаат играчите кога има 10 работници во фирмата. Ваљда кај тебе имало помалку или повеќе од 10Зошто ми варира продуктивноста, кога секој ден работам со 100 велнес ????
На пример првиот ден ми е 23.34 а вториот ми е намалена на 21.42 ?!?! Што влијае на продуктивноста освен велнесот и Мануф. левелот ??? Нели би требало ако работиш со ист велнес секој ден да се зголемува продуктивноста пропорционално со мануфак. лвл ???? Или грешка сум нешо ??
Да има 12 работници, до тоа ке да е, како не ми текна тоа да проверам :nesvest:Продуктивноста зависи и од тоа колку работници има у фирмата. Најголема продуктивност имаат играчите кога има 10 работници во фирмата. Ваљда кај тебе имало помалку или повеќе од 10
До вечер ќе отпуштам двајца...и јас приметив дека се намалува продуктивностаДа има 12 работници, до тоа ке да е, како не ми текна тоа да проверам :nesvest:
Да. Стави ја на пазар и купија со организацијатаМоже компанија да префрлам од профил мој во организација?