Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
А ако зеленото е цената, што е црното? -.-
Вака.. црното е цената баш на тој производ (во твојот случај - Q2 подарок), а зеленото одма под неа е цената на производот како Q1 (што ти во случајов не треба да ја гледаш).

Тие зелените бројки важат само при купување на суровини.. со оглед на тоа што немаш компанија, не ги ни гледај.

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
507
Поени од реакции
288
Неможам никако да се излечам. имам 41 велнес и чим одам во болница ме врака играва назад во моментот ко се логирав без да имам работено и војувано. Има некој некаква идеја или предлог?

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Може некој да ми објасни како да сменам пари од една валута во друга ? Благодарам.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Може некој да ми објасни како да сменам пари од една валута во друга ? Благодарам.
во монетари маркет ќе ги нагодиш паѓачките менија бај и селл
што сакаш во што да смениш

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Кога ќе одберам бај и сел што е следно ? :kesa:
после доле има понуди и ке си одбереш колку злато на пример да купиш, има поле, и пишуваш колку злато ќе си купиш 1, 2... и после на buy стискаш :)

Оти кај мене нема зеленко(мислам на тоа под велнесот шо е итн) како кај другите шо има?

†he Exorcis†

Rock n' Roll
Член од
25 септември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
3
Е ај кој колку може да помогне на Nikola_III_Makedonski има 30 велнес а 5 левел е, треба уше 10 за да може да се бори и да се излечи.
Кој има нека му прати гифт на неговиот профил еве и линк....

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2023645

Бај д веј веќе го обавестив Македонскиот Црвен Крст пред 1-2 дена кога имаше 33 велнес но не добив никаков одговор. Му пишав и денес но нема одговор. Така да викам дај да напишам тука..

Благодарам до сите од негово име, иначе другарчето игра од Германија...нов е на играва.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Е ај кој колку може да помогне на Nikola_III_Makedonski има 30 велнес а 5 левел е, треба уше 10 за да може да се бори и да се излечи.
Кој има нека му прати гифт на неговиот профил еве и линк....

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2023645

Бај д веј веќе го обавестив Македонскиот Црвен Крст пред 1-2 дена кога имаше 33 велнес но не добив никаков одговор. Му пишав и денес но нема одговор. Така да викам дај да напишам тука..

Благодарам до сите од негово име, иначе другарчето игра од Германија...нов е на играва.
Му пратив јас Q3 гифт и Q3 леб нека му прати уште некој и ќе го опраиме

Kajgana Shop

На врв Bottom