А
Ајсшутер
Гостин
Да..
Да..
тоа е цената на q1 гифтовите... цццц абе Sexxo ништо немислиш...:pos2:
Абе тргни тоа еРеп плус гледам те буни многу.Што значи тоа зеленото ?
тоа е цената на q1 гифтовите... цццц абе Sexxo ништо немислиш...:pos2:
А ако зеленото е цената, што е црното? -.-Абе тргни тоа еРеп плус гледам те буни многу.![]()
Вака.. црното е цената баш на тој производ (во твојот случај - Q2 подарок), а зеленото одма под неа е цената на производот како Q1 (што ти во случајов не треба да ја гледаш).А ако зеленото е цената, што е црното? -.-
во монетари маркет ќе ги нагодиш паѓачките менија бај и селлМоже некој да ми објасни како да сменам пари од една валута во друга ? Благодарам.
Кога ќе одберам бај и сел што е следно ? :kesa:во монетари маркет ќе ги нагодиш паѓачките менија бај и селл
што сакаш во што да смениш
после доле има понуди и ке си одбереш колку злато на пример да купиш, има поле, и пишуваш колку злато ќе си купиш 1, 2... и после на buy стискашКога ќе одберам бај и сел што е следно ? :kesa:
Па бидејќи немаш инсталирано eRepublik Plus (скрипта која работи преку Greasemonkey).Оти кај мене нема зеленко(мислам на тоа под велнесот шо е итн) како кај другите шо има?
Му пратив јас Q3 гифт и Q3 леб нека му прати уште некој и ќе го опраимеЕ ај кој колку може да помогне на Nikola_III_Makedonski има 30 велнес а 5 левел е, треба уше 10 за да може да се бори и да се излечи.
Кој има нека му прати гифт на неговиот профил еве и линк....
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2023645
Бај д веј веќе го обавестив Македонскиот Црвен Крст пред 1-2 дена кога имаше 33 велнес но не добив никаков одговор. Му пишав и денес но нема одговор. Така да викам дај да напишам тука..
Благодарам до сите од негово име, иначе другарчето игра од Германија...нов е на играва.
и од мене има q1-4 gifta...Му пратив јас Q3 гифт и Q3 леб нека му прати уште некој и ќе го опраиме