Нема шанси.ме интересира дали постои начин за еден обичен студент на УКИМ да се здобие со маил од @ukim.edu.mk ?? затоа што ова многу помага во student licence и слично
Нема шанси.ме интересира дали постои начин за еден обичен студент на УКИМ да се здобие со маил од @ukim.edu.mk ?? затоа што ова многу помага во student licence и слично
Прво, добредојде на форумов.vaka od povozraznite na forumov ke gi zamolam malce pomos posto nov sum na forumov i uste ne go imam se razgledano taka da ne se nervirajte ako istovo go imate odgovoreno se nadevam ke ima razbiranje epa vaka sega .... mi e potrebno da mi kazete nekolku pozitivni ili negativni strani na fakultet. primer : ekonomski ,praven,medicina, i use nekoj koj ima
Ја добив пораката, и ти одговорив за Економски, за другите факултети нека одговорат тие што студираат таму.ti pisav poraka neznam dal ja isprativ pravilno zato ke napisam i tuka mi e potrebno za skolo treba da odberam nekolku fakulteti i da napisam za niv pozitivni i negativni raboti itn.... nesto kako proektna fala !!!!!
aham fala :salut:Ја добив пораката, и ти одговорив за Економски, за другите факултети нека одговорат тие што студираат таму.