Прашања и одговори

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дечки ај кажете ми што значи пазарно банкарство ? Ми треба итно :)

T

Tetro

Гостин
Дали некој има информација колку чини курсот за oracle во СЕМОС?

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
164
дали е точна информацијата, дека ако студираш и на др. факс, вториот ти е со намалена партиципација?

С

Спенсер

Гостин
Да прашам нешто...

Дали може,во 4та година,на полугодие,да се префрлиш на вонредно? 2рото полугодие да одиш вонредно... и како е вонредново,испити/тестови како/кога се прават?

S

smart ass

Гостин
Можеш-и јас сега си викам да ојдам на фармација...

Туку имав школска која учеше вонредно па си полагаше на тестовите-тоа зависи од професор до професор.

Член од
31 јули 2010
Мислења
111
Поени од реакции
23
Да не знае некој каде можам да најдам некои од книгите што ги преведе владава?Поконкретно ме интересира книгата "Сршта на Веб програмирањето" ?фала поз

Член од
12 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
да прашам дали семинарски морат да се бранат или како иде дај кажете поима немам :)

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
ме интересира дали постои начин за еден обичен студент на УКИМ да се здобие со маил од @ukim.edu.mk ?? затоа што ова многу помага во student licence и слично

T

Tetro

Гостин
ме интересира дали постои начин за еден обичен студент на УКИМ да се здобие со маил од @ukim.edu.mk ?? затоа што ова многу помага во student licence и слично
Нема шанси.

--- надополнето ---

Нема шанси.

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
vaka od povozraznite na forumov ke gi zamolam malce pomos posto nov sum na forumov i uste ne go imam se razgledano taka da ne se nervirajte ako istovo go imate odgovoreno se nadevam ke ima razbiranje :D epa vaka sega .... mi e potrebno da mi kazete nekolku pozitivni ili negativni strani na fakultet. primer : ekonomski ,praven,medicina, i use nekoj koj ima

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
незнаев кај да прашам извинете ако не треба овде

Како да одговарам на тие што ми пишале на профил и да знаат за што зборам т.е дали има некаков директен начин за коментар на тоа

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
vaka od povozraznite na forumov ke gi zamolam malce pomos posto nov sum na forumov i uste ne go imam se razgledano taka da ne se nervirajte ako istovo go imate odgovoreno se nadevam ke ima razbiranje :D epa vaka sega .... mi e potrebno da mi kazete nekolku pozitivni ili negativni strani na fakultet. primer : ekonomski ,praven,medicina, i use nekoj koj ima
Прво, добредојде на форумов.

Сега, дали те интересира за некаква анализа за во школо, или пак за тоа каде да продолжиш по средното училиште?

Ако ти е за она второто, тогаш, најпрво твојот избор на факултет сведи го на максимум 2 области, пред се на она што навистина те интересира, не она што е полесно.

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
ti pisav poraka neznam dal ja isprativ pravilno zato ke napisam i tuka mi e potrebno za skolo treba da odberam nekolku fakulteti i da napisam za niv pozitivni i negativni raboti itn.... nesto kako proektna fala !!!!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
ti pisav poraka neznam dal ja isprativ pravilno zato ke napisam i tuka mi e potrebno za skolo treba da odberam nekolku fakulteti i da napisam za niv pozitivni i negativni raboti itn.... nesto kako proektna fala !!!!!
Ја добив пораката, и ти одговорив за Економски, за другите факултети нека одговорат тие што студираат таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom