http://www.mvr.gov.mk/upravni-rab/27Kade mozam da najdam testovi za B kategorija i priracnik za ucenje? Vo avto skolite ne gi davaat nikade.
Vo pecatena forma mi se potrebni. Ne elektronski.
Епа симни ги,стави ги на УСБ и копирај ги.Или дојди до Велес јас ќе ти ги дадам.Vo pecatena forma mi se potrebni. Ne elektronski.
Vo avto skolata rekoja deka imalo plus 15 novi prasanja. Dali ima na stranata na mvr update ne znam.Епа симни ги,стави ги на УСБ и копирај ги.Или дојди до Велес јас ќе ти ги дадам.
Епа на теоретска обука кога ќе одиш прашај ги кои се тие "нови 15 прашања".Vo avto skolata rekoja deka imalo plus 15 novi prasanja. Dali ima na stranata na mvr update ne znam.
Би требало да можеш да се презапишеш, само ваљда на друг смер.(Можда глупо) прашање - Дали постои можност за преполагање на дел од испитите на додипломски/постдипломски со цел кревање на просекот?
Зборам за завршени студии во 2008/2011 година, но потребата е заради запишување на Академија (проструи пред неколку години некаква одлука дека можело вакво нешто)
Или воопшто дали може да се запишеш на истиот факултет што веќе е завршен, почнуваш од поново (вонредно) со дел признати положени предмети?
Во секој случај овие солуции ми се поисплатливи него 5 години да бидам адвокат јбг.
Ако знае некој нека пише, али озбилно без тресење зелени
Абе да, али поентава е на истиотБи требало да можеш да се презапишеш, само ваљда на друг смер.