Прашања за Христијанството II

Статус
Затворена за нови мислења.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Тапа подфорумов, а? Некако замре...
Абе и ја така мислев, ама немав кликнато на „надгледувани теми“ едно недела дена... Еве, сеа исчитувам „Целата вистина за Бог“, Повеќе причини .. Атеист“ и „Јеховини...“. Има доста.

Член од
12 јули 2011
Мислења
89
Поени од реакции
25
Барај ги таму, каде „..двајца и тројца се собрани во Негово име...„. т.е. во Црквата Христова.
--- надополнето: Oct 13, 2011 7:17 AM ---

Затоа што форумов личи на „дијалог на глуви„ а не на воспоставена личносна и непосредна релација помеѓу поедицни, кои исповедаат ист Бог и иста вера.
--- надополнето: Oct 20, 2011 2:04 PM ---
Sto e so zurkata? Se vidovte li?

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
А чебапчина, че има? :D

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
А чебапчина, че има? :D
Мудро м’чиш, значи не ти се иде? Или грешам? Се уплаши од неколкумина атеисти? Не сме толку лоши, ајде бурум, ќе се увериш.
Pa, aj pofalete se - koj bil, kako ste si pominale?
Da vidam vredi li da dojdam ili ne..
Поминавме супер фино, барем за мене, а не сакам да кажувам кој бил што бил. Еве со Мики1 заедно дојдете. Ако сакаат ќе си кажат сами кои биле. Друштво атеисти, кои бевме таму? Ајде кажете и на Девина, може ќе сака да не дружи.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас бев. Супер беше! Очекував „чудо“, но налетав на обични кул луѓе!!! Ајде Девина има многу луѓе кои сакаат да те запознаат. :) и Мики1 исто така. Јас сакам Боди да дојде ама он несака :(

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Сите сме поканети и добредојдени. Никој нема да има тампон каков што е мониторот кој ќе не „брани“ од себе самите.

Атеистичките пивопиења се една многу културно-толерантна журка.

Повелеле сите - христијани, муслимани, таоисти, сатанисти, атеисти, нихилисти, деисти или шофери. Сите се добредојдени - се' додека се подготвени опуштено да проследат и (дајбоже) испочитуваат поинаков од својот став.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Мудро м’чиш, значи не ти се иде? Или грешам? Се уплаши од неколкумина атеисти? Не сме толку лоши, ајде бурум, ќе се увериш.
Море Атеист,

не се работе за никаков страв од атеисти, оти со таквија сум цел Божји ден сардисан и пак сум жив (не касаат...), туку се работе за можноста за нарушување на мојата приватност, со оглед на денес неброените можности за такво нешто. Доволно е, на пример, недопуштено/тајно фотографирање и објавување фотки, на пример, на форумов, во стилот „...еве го овој е тој и тој!...„. Мојата вера не советува лично (само)промовирање во јавност и трчање по овосветовна слава, без моја согласност.

Затоа сакам да бидам внимателен.

А немам кажано дека атеистите се лоши, оти дури и во верата, секој поединец е должен да тргне и да ја види пред се‘ својата лошотија, а не туѓата.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Море Атеист,

не се работе за никаков страв од атеисти, оти со таквија сум цел Божји ден сардисан и пак сум жив (не касаат...), туку се работе за можноста за нарушување на мојата приватност, со оглед на денес неброените можности за такво нешто. Доволно е, на пример, недопуштено/тајно фотографирање и објавување фотки, на пример, на форумов, во стилот „...еве го овој е тој и тој!...„. Мојата вера не советува лично (само)промовирање во јавност и трчање по овосветовна слава, без моја согласност.

Затоа сакам да бидам внимателен.

А немам кажано дека атеистите се лоши, оти дури и во верата, секој поединец е должен да тргне и да ја види пред се‘ својата лошотија, а не туѓата.
Цццццц, колку си ти само уплашен од луѓето, воопшто. Дај пушти срце не биди таков, никој нема да те фотографира, ќе ти ги предадеме мобилните штом стигнеш.... А и да се случи такво нешто (во што се сомневам, ги знам луѓето кои ќе се присутни и никој не сака слика од тебе :P ) тоа значи дека си оставил впечаток бре Мики, дека вредиш нешто па некој се измачил да те фотографира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom