Тапа подфорумов, а? Некако замре...Никој.
Ту хеви...
Абе и ја така мислев, ама немав кликнато на „надгледувани теми“ едно недела дена... Еве, сеа исчитувам „Целата вистина за Бог“, Повеќе причини .. Атеист“ и „Јеховини...“. Има доста.Тапа подфорумов, а? Некако замре...
--- надополнето: Oct 20, 2011 2:04 PM ---Барај ги таму, каде „..двајца и тројца се собрани во Негово име...„. т.е. во Црквата Христова.
--- надополнето: Oct 13, 2011 7:17 AM ---
Затоа што форумов личи на „дијалог на глуви„ а не на воспоставена личносна и непосредна релација помеѓу поедицни, кои исповедаат ист Бог и иста вера.
Ехеее одамнаSto e so zurkata? Se vidovte li?
Ккакви ќебапи бе еј?А чебапчина, че има?
Ај не го дрви сеа, чебапчина/нечебапчина, ако ти се иди, кажувај, ако не, м’чи си!А чебапчина, че има?
Pa, aj pofalete se - koj bil, kako ste si pominale?Ехеее одамна
Другава недела правиме пак, сакаш да дојдеш?
Мудро м’чиш, значи не ти се иде? Или грешам? Се уплаши од неколкумина атеисти? Не сме толку лоши, ајде бурум, ќе се увериш.А чебапчина, че има?
Поминавме супер фино, барем за мене, а не сакам да кажувам кој бил што бил. Еве со Мики1 заедно дојдете. Ако сакаат ќе си кажат сами кои биле. Друштво атеисти, кои бевме таму? Ајде кажете и на Девина, може ќе сака да не дружи.Pa, aj pofalete se - koj bil, kako ste si pominale?
Da vidam vredi li da dojdam ili ne..
Море Атеист,Мудро м’чиш, значи не ти се иде? Или грешам? Се уплаши од неколкумина атеисти? Не сме толку лоши, ајде бурум, ќе се увериш.
Цццццц, колку си ти само уплашен од луѓето, воопшто. Дај пушти срце не биди таков, никој нема да те фотографира, ќе ти ги предадеме мобилните штом стигнеш.... А и да се случи такво нешто (во што се сомневам, ги знам луѓето кои ќе се присутни и никој не сака слика од тебе ) тоа значи дека си оставил впечаток бре Мики, дека вредиш нешто па некој се измачил да те фотографира.Море Атеист,
не се работе за никаков страв од атеисти, оти со таквија сум цел Божји ден сардисан и пак сум жив (не касаат...), туку се работе за можноста за нарушување на мојата приватност, со оглед на денес неброените можности за такво нешто. Доволно е, на пример, недопуштено/тајно фотографирање и објавување фотки, на пример, на форумов, во стилот „...еве го овој е тој и тој!...„. Мојата вера не советува лично (само)промовирање во јавност и трчање по овосветовна слава, без моја согласност.
Затоа сакам да бидам внимателен.
А немам кажано дека атеистите се лоши, оти дури и во верата, секој поединец е должен да тргне и да ја види пред се‘ својата лошотија, а не туѓата.