Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ај да пишам и тука,ми требаат поставки за интернет за Nokia 6303i classic и мало објаснување како се инсталираат пошо не се разбирам многу многу :)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
mi treba pomos za samsung i8910 hd omnia, koga idam na software update mi vikia ima nov softwer i koga ke stisnam update, mi vika server profile, koj server treba da go stavam,, koga ke stisnam conect mi vika conection error,,pls help

Член од
8 октомври 2009
Мислења
780
Поени од реакции
385
Nokia 5130 никако не сака да се поврзи на компјутер. Ми пишува на мобилниот No response from the host. Имам инсталирано најнов Nokia PC Suite. Пробав на 2 компјутери. :(

М

Мартин`

Гостин
Луѓе дај препорачајте ми некој телефон до 9.000 денари ? настаро и наново за тие пари да видам одприлика што можам да земам. Фала!

F

fantomX

Гостин
Дали има некој корисник на Nokia N8 овде? Гледам го нудат од T-Mobile, а карактеристикиве ми си чудни искрено, како функционира ова чудо со очигледно доста графика пред се, а со процесор од 680 MHz?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Нејке и нејке да се конектира телефонот и компјутерот преку УСБ.А ја инсталирав програмата што треба.Е сеа ми бара нели Guide,а претходно треба да најдам device , треба да најдам device на Алкател Цб успи...а то го нема.Има други разни глупости.Некоја помош??
--- надополнето: Jun 22, 2011 5:22 AM ---
Nokia 5130 никако не сака да се поврзи на компјутер. Ми пишува на мобилниот No response from the host. Имам инсталирано најнов Nokia PC Suite. Пробав на 2 компјутери. :(
Истиот проблем е и кај мене.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
што значи ROOT уствари?
сакам да инсталирам некои апликации (андроид) и глеам дека телефонот треба да ми е rooted .. -.-"

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ако имаш познанство со Linux потполно истото што значи во линукс е и кај андроид.
Пластично објаснето - Администратор во Windows.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
17
Поени од реакции
3
Seniorita во случај да дознаеш како и да се одлучиш да го направиш тоа имај го во предвид следново, како што знам со тоа се губи гаранцијата. (n)

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
како да го отворам ова t-home vairy touch за да сменам сисплеј дали може некој да најде видео

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
како да го отворам ова t-home vairy touch за да сменам сисплеј дали може некој да најде видео
Ех од тие видеа колку телефона имаат зезнато ... а имево ти е најбољи t-home :D

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
како да инсталирам талкинг том на хтц вајлдфајр с?
уствари како воопшто нешто да инсталирам на тој телефон пош неам појма

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Симни си HTC Sync од официјалната странана хатеце и преку него инсталирај .апк :)
друг начин ти е да си симнеш од маркетот некој фајл менаџер, на пример Астро и да ги копираш апликациите во мемориска и преку фајл менаџерот да ги инсталираш.
--- надополнето: Jun 23, 2011 12:47 PM ---
Мислам дека сеуште нема лудаци што би се замарале да снимаат видео туториал како се отвара и затвара телефонот, затоа што дури ни фабриката нема сервисни решениа, упатства и шеми за овој направено :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
neka pisi nekoj APN za ONE za interneto probav so ovie
Name: One 3G
APN: ppinternet
ama nemozi :S

Kajgana Shop

На врв Bottom