Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Значи мислам дека не е ова возможно, но сепак вреди да се праша

Татко ми си купи еден кинески iPhone со дуал СИМ, екстерна меморија итн

Е сега прашањето и дали некако може да се стави оригинален OS како iPhone OS, или на пример Android

Финтава е тоа што мобилниов нема кизнај колку опции како оригиналниот iPhone но однадвор е 100% ист како оригиналот...

Дали е можно за друг ОС да се стави и ако можи каде можам да најдам туториал/софтвер за како се прави тоа?
Неможе друже :nenene: ... софтверот е најскапата работа од телефонот ... не за џабе се скапи смартфоните

Член од
17 ноември 2008
Мислења
343
Поени од реакции
15
ZZZZ bracet mi e zainteresiran za NOKIA n95 8gb MADE IN DUBAI :) koj moze dami kazi dali se kvalitetni ? pozz FALA

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ZZZZ bracet mi e zainteresiran za NOKIA n95 8gb MADE IN DUBAI :) koj moze dami kazi dali se kvalitetni ? pozz FALA
не постои Made in Dubai.

има само Made in Finland RM-320
Made in Korea RM-421
и Кинеска копија т.е. клон на кој исто така пишува Made in Finland bla..bla.. xxx :)

е сега, додека оригиналниот беше 450 евра до пред година дена, тој се продаваше по 60/70 евра.

зошто би бил квалитетен?

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Ми треба активациски код за игра од мобилен телефон самсунг сгх-е590 играта се вика ( Midnight Pool ).

Член од
3 февруари 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
:helou:

прашање

сакам да си купам мобилен....

ме интересира дали

WI-FI значи дека телефонот има wireless:nesvest:

Г

Грејвдигер

Гостин
Имам Сони Ериксон Ц510 и на лаптопот имам блутот... дали на мобилниов има опција да се овозможи ПЦ ремот конекшн или како се вика тоа и преку блутот да префрлам фајлови од лаптопот на мобилниот и обратно...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
би требало да има, провери во апликејшн дали имаш таква опција, ако не најди си и инсталирај си :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Во Application немам такво нешто, а за да симнам... ако можит линк пошто незнам ни како се вика апликацијата...

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Како да го тргнам тој часовник горе до батеријата ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ке може некој да ми каже како можам да префрлам кредит од број на пост пејд на при пејд????

В

Вори

Гостин
Да не знае некој,како можам да префрлам со кабелче од лап топ во телефон Алкател ОТ-800?
Ми излага нешто инсерт диск и не можам да направам ништо..

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Да не знае некој,како можам да префрлам со кабелче од лап топ во телефон Алкател ОТ-800?
Ми излага нешто инсерт диск и не можам да направам ништо..
пријавен ти е во конекции како usb mass storage - и ти бара мемориска за да најде диск, прочепкај низ менито пронајди конекции и одбери писи конективити или пакстај си мемориска картичка и во овој мод најбрзо, наједноставно и најлесно ќе правиш трансфер на податоци.

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Decki imam eden problem, daj kazete sovet sto da pravam :)
Kupiv Nokia N79 od T mobile i pred nekoj den primetiv deka telefonot iako treba da ima FM transmiter kako opcija vo nego, ja nema taa opcija. Gledav nesto po stranskive forumi, kao demek ako e od kina ova ona mozda i go nema i kako hardver. A kaj nas neli sve od kina se nosi :tapp:, sto da pravam, da im go trasnam od glava telefonov ili sto, ima li nekoj informacija so vakov problem, da ne e softverski nesto, ili takvi se telefonive falicni ?

Utre sakam da im odam u servis da mi najde kade e transmiterot, mamata.
Pa uste koga vidov deka sifrata sto e za igrata e so izminat rok, do nova godina bilo abe mi dojde da upukam nekoj :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Decki imam eden problem, daj kazete sovet sto da pravam :)
Kupiv Nokia N79 od T mobile i pred nekoj den primetiv deka telefonot iako treba da ima FM transmiter kako opcija vo nego, ja nema taa opcija. Gledav nesto po stranskive forumi, kao demek ako e od kina ova ona mozda i go nema i kako hardver. A kaj nas neli sve od kina se nosi :tapp:, sto da pravam, da im go trasnam od glava telefonov ili sto, ima li nekoj informacija so vakov problem, da ne e softverski nesto, ili takvi se telefonive falicni ?

Utre sakam da im odam u servis da mi najde kade e transmiterot, mamata.
Pa uste koga vidov deka sifrata sto e za igrata e so izminat rok, do nova godina bilo abe mi dojde da upukam nekoj :)

Оди во фолдерот MY OWN и таму треба да имаш Radio. И стави ги слушалките, тие служат како антена, без нив не можеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom