Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Е

експерт

Гостин
Програмата ми е ставена откако го купив моб, значи не е од мене инсталирана, ја имат сите. Сега случајно побарав на интернет и повеќе корисници се жалат оти не можат да ја вклучат апликацијата. На официалната веб страна ова го пишува што уште повеќе ме збунува!?
jas pak mislev deka w595 e podobar od c510. ama ispadna obratno. plus mojot ima i flash za kamerata i hsupa. izgleda tvojot ne poddrzuva app na wallpaper. i voopsto ne ti treba samo trosi baterija.

В

Вори

Гостин
Да не знае некој на Алкател ОТ-800,како може да ја сменам музиката за алармот?

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Незнам дали е прашањето за тука,мегутоа ме интересира дали е сигурно да се купува телефон од Леиком,мислам да не ми треснат некој кинески,дали може да им се верува?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Незнам дали е прашањето за тука,мегутоа ме интересира дали е сигурно да се купува телефон од Леиком,мислам да не ми треснат некој кинески,дали може да им се верува?
пробај, па пиши ни репорт... :)

Член од
1 јануари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Помош околу sonyericsson k750i

Екранот свети само бел,копчињата си работат, звони,може да разговараш.Во што е проблемот,и кажете некоја програма за да си ги преснимам контктите на компјутер.

S

Stefi070

Гостин
ej vi se molam za pomos mnogu mi e vazno . imam motorola V 3 i epten sakam da si namestam grupi vo imenikot so cel da imam razlicna muzika za razlicni luge ama nikako ne znam, neznam dali mozi da se namesti ili ne. vi se molam ako znaj nekoj da mi kazi :pipi:

Член од
12 ноември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
6
Имам Sony Ericsson W595, па сеа ако може некој да ми каже како да поставам password за тастатурата. Дали може тоа со самиот телефон.. ама како што видов самиот не бидува, или може да се стави од интернет нешто. благодарам однапред :salut:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Екранот свети само бел,копчињата си работат, звони,може да разговараш.Во што е проблемот,и кажете некоја програма за да си ги преснимам контктите на компјутер.
Може да е екран, може да е контролер ... додека не се види може да се прогнозира само

S

Stefi070

Гостин
Ej vi se molam za pomos mnogu mi e vazno . Imam motorola V 3 i epten sakam da si namestam grupi vo imenikot so cel da imam razlicna muzika za razlicni luge ama nikako ne znam, neznam dali mozi da se namesti ili ne. Vi se molam ako znaj nekoj da mi kazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Друштво, земав денес SE C510 нов, и не можам да го отворам капакот за батеријата, ептен е стегнат. Имам уште еден дома и со тој немам проблем... што да правам? Знам глупо е, ама никако не се вади.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
иди кај некој што знае да вади капаци. :)

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Ова ми се нема случено :kesa: Глупости

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
јас секојдневно се сретнувам со вакви случаеви.

S

Stefi070

Гостин
Ej vi se molam za pomos mnogu mi e vazno . Imam motorola V 3 i epten sakam da si namestam grupi vo imenikot so cel da imam razlicna muzika za razlicni luge ama nikako ne znam, neznam dali mozi da se namesti ili ne. Vi se molam ako znaj nekoj da mi kazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ej vi se molam za pomos mnogu mi e vazno . Imam motorola V 3 i epten sakam da si namestam grupi vo imenikot so cel da imam razlicna muzika za razlicni luge ama nikako ne znam, neznam dali mozi da se namesti ili ne. Vi se molam ako znaj nekoj da mi kazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Симни си упатство за телефонот (user manual) од гугл и читни во него дали ќе може да направиш групи

Kajgana Shop

На врв Bottom