Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
n00b напиша:
Da slushash mp3 muzika mozesh ke idesh na www.symbian.com.mk ke se registrirash i ke napravish 2 posta na forumot poslem idesh S60 i go barash UltreMP3 player. Ako sakash da ti zvoni ke morash da najdesh na istiot sajt Ogg Vorbis samo ke treba da se konvertiraat mp3-kite vo .ogg mozesh so easy cd-creator programata da konvertirash od mp3 vo ogg. pozdrav
Inaky www.symbian.com.mk ne raboti veke nekolku nedeli. za 6600 i pishav na mary_jane da mi isprati mail na pp za da mozam da i pratam kodeks i edna programa za mp3 pesni, zosto poddrzuva toj telefon mp3 kako ringtone ali treba da se instaliraat kodeksi. Ne mora da se konvertiraat vo .ogg format.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
galaxy2027 напиша:
Inaky www.symbian.com.mk ne raboti veke nekolku nedeli. za 6600 i pishav na mary_jane da mi isprati mail na pp za da mozam da i pratam kodeks i edna programa za mp3 pesni, zosto poddrzuva toj telefon mp3 kako ringtone ali treba da se instaliraat kodeksi. Ne mora da se konvertiraat vo .ogg format.
epa aj ako ne tie teshko prati mi go i na mene na proshev@gmail.com

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Еј ја сум бил Грешка...Сеа прашав и ми кажаа дека имало ама само за тие мобилни шо имаат Симбиан... за Сони ериксон немало:nenene:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
na mojot mobilen soni erikson k700i imam podeseno internet. i samo taka ednas od mobilnoy bev prikacena na internet i potoa ne mozev. probav sto pati povtorno no pak ne moze? vo sto e problemot vo mene ili vo mobilnot?
HELP!!!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
pretty_girl напиша:
na mojot mobilen soni erikson k700i imam podeseno internet. i samo taka ednas od mobilnoy bev prikacena na internet i potoa ne mozev. probav sto pati povtorno no pak ne moze? vo sto e problemot vo mene ili vo mobilnot?
HELP!!!
Mobimak или Cosmofon си?

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
galaxy2027 напиша:
А да ми ги пратиш тие кодеци и на мене затоа што јас во .WAVE ги конвертирав за да можат да ми бидат рингтонови :(

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Dali ima nekoj programa za protiv kradenje na telefonot, potocno za na symbian koga ke ja smenat kartickata vednas te isvestuva so sms poraka za brojot i kartickata koja sto e namestena nova vo telefonot.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
abe ne ti treba taa programa ke ti go potroshi kreditot i pishti kako lud mobilniot dovolno e samo phone lock da aktivirash i ke ti bide top poslem 3 pati greshenje na shifrata se kochi mobilniot na 5 min nishto nemoze da se pravi.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
a od kade moze da simnam mp3 pleer za nokia 3650 ...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
ја ке ти пратам

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
ПОМОШ !!!!!!!!!!!

Луге само што си купив нов телефон нокиа 3250 и сега немам цд за да го поврзам тел со компјутерот pc suite дали некој го има и дали ќе може да ми каже нешто за него или од кај да го симнам и такви срања.Сакам да си префрлам теми од ком на моб

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не е можно да не ти дале ЦД...Мислам дека треба да има со секој така подобар телефон...:nesum:

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
ПОМОШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Луѓе пред малце си купив нокиа 3250 дали некој може да ми помогне како да го поврзам со ком мислам знам да го поврзам ми дадоа дата кабел го поврзувам и ми го дава ама неможе да префрлам некои работи како што се теми и други работи дали некој го има инсталационот или некој да не го има да се ме посоветува нешто за него

Kajgana Shop

На врв Bottom