Boomerang
Немој CTRL+W.
- Член од
- 18 јуни 2006
- Мислења
- 3.709
- Поени од реакции
- 809
Пред да ја отворам темата таму барав ама немаBoomerang напиша:
]PuMbA напиша:Луѓе пред малце си купив нокиа 3250 дали некој може да ми помогне како да го поврзам со ком мислам знам да го поврзам ми дадоа дата кабел го поврзувам и ми го дава ама неможе да префрлам некои работи како што се теми и други работи дали некој го има инсталационот или некој да не го има да се ме посоветува нешто за него
Za podesuvanje:Fantom_oh напиша:ај кажете како да си подесам сам интернет, гпрс и ммс за нокиа 6681. и плус мсн да иам на моб.
на Мобимак сум иначе
falagalaxy2027 напиша:Za podesuvanje:
Odi na www.mobimak.com.mk, odberi telefoni i oprema od gornoto meni, odberi Nokia proizvoditel i odneri si go tvojot telefon 6681. koga kew ti se otvori imas desno podesuvanja za GRRS i MMS, sledis instrukcii i podesuvas. I gotovo. Porano koga bev jas na Mobimak mi rekoa deka za da mozam da primam MMS trebalo prvo jas da ispratam edna MMS, a sega dali e taka ili ne, neznam, ali vo sekoj slucaj ke probas normalno da pratis da vidis dali raboti. Za MSN, imas Symbian na telefonot, taka da pobaraj go programot Agile Messenger na google, ke ja najdis oficijalnata strana na Agile i od tamu ke si simnis messenger koj sto vklucuva yahoo, MSN, goole chat i uste nekoi drugi. Go prefrlas sistemskiot falj vo telefonot preku IR, BT ili direk na Memoriskata karticka preku USB Reader, go instaliras i gotovo. imas MSN, i yahoo messenger.
а на мсн ко ке сум колку троши во кб?Mac)) напиша:За galaxy2027...Firmware за тој телефон можеш да направиш во Nokia Center одма спроти Беверли...цената е негде околу 1000 ден.
За Фантом...ти зима пари тоа што си на GPRS.Односно 10 kb=5 ден
Грешка 1 MB = 30 денари е сега незнам како е наплаќањето дали одма ти зима 30 денари или колку килобајти ќе потрошиш толку. Инаку Фантомче зависи тоа, при конектирање троши килобајти при дисконектирање колку карактери ќе напишеш толку бајти итн. Неможе точно да ти се каже ама затоа ќе си мериш затоа што ти кажува колку килобајти имаш потрошено на GPRS.Mac)) напиша:За galaxy2027...Firmware за тој телефон можеш да направиш во Nokia Center одма спроти Беверли...цената е негде околу 1000 ден.
Za 1000 den mozis da si kupis data cable ili infra red adapter pa da si go povrzis so PC i sam da si pravis update na firmware.Mac)) напиша:За galaxy2027...Firmware за тој телефон можеш да направиш во Nokia Center одма спроти Беверли...цената е негде околу 1000 ден.