Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
24 февруари 2012
Мислења
132
Поени од реакции
7
имам с3 мини и андроидов работи со 80 проценти и батеријата мн брзо лета да не знае некој до што е ???/

Член од
9 февруари 2013
Мислења
22
Поени од реакции
2
Дали може некако да се одблокира шифрата за забрана на повици (дојдовни, појдовни)?

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Вчера се уклучив на фб преку wi-fi од кафич и незнам како сум ги копирала сите контакти од фб во именикот од мобилен.Никако не можам да избришам ниту еден контакт.Што да направам?
Иначе имам sony tipo xperia

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Здраво, имам Сони ериксон С60 беше кодиран на француски оператор и скоро сите програми се наменети за користење на тој оператор, така да сега немам видео плеер со што неможач да отворам ниту едно видео на интернет. Симнав неколку програми од нет но ниту една не функционира. Дали некој има некоја помош? патем истечени се и абдобе и куикОфис. се надевач некој има некое решение. Благодарност однапред:гик:

Член од
25 март 2012
Мислења
188
Поени од реакции
43
Sony Tipo или Zte Blade III kој е подобар од овие два телефона?

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Вчера се уклучив на фб преку wi-fi од кафич и незнам како сум ги копирала сите контакти од фб во именикот од мобилен.Никако не можам да избришам ниту еден контакт.Што да направам?
Иначе имам sony tipo xperia
И заборавив да додадам дека кога се уклучував на фб пристиснав нешто sync :confused:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
epa toa e problemot, kje ides dont sync inace ja ne sum se zaebal i nz kako da ti pomognam ;D
Па го исклучив тоа sync-от,сега кога идам таму ми пишува:Auto-sync is off ама контактите пак си стојат во именик..Незнам веќе што да правам.Да идам во т-мобајл?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Па го исклучив тоа sync-от,сега кога идам таму ми пишува:Auto-sync is off ама контактите пак си стојат во именик..Незнам веќе што да правам.Да идам во т-мобајл?
probaj da go deinstaliras fejsbukot mozebi kje gi snema posle

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Во сетинзите на именикот треба да имаш опција кои контакти да ти ги прикажува

Kajgana Shop

На врв Bottom