Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
нека куцне *2767*3855#Како би се направило тоа ?
нека куцне *2767*3855#Како би се направило тоа ?
Фала многунека куцне *2767*3855#
Најверојатно некоја лоша апликација.имам с3 мини и андроидов работи со 80 проценти и батеријата мн брзо лета да не знае некој до што е ???/
И заборавив да додадам дека кога се уклучував на фб пристиснав нешто syncВчера се уклучив на фб преку wi-fi од кафич и незнам како сум ги копирала сите контакти од фб во именикот од мобилен.Никако не можам да избришам ниту еден контакт.Што да направам?
Иначе имам sony tipo xperia
Јас би зел зтеSony Tipo или Zte Blade III kој е подобар од овие два телефона?
epa toa e problemot, kje ides dont sync inace ja ne sum se zaebal i nz kako da ti pomognam ;DИ заборавив да додадам дека кога се уклучував на фб пристиснав нешто sync
Па го исклучив тоа sync-от,сега кога идам таму ми пишува:Auto-sync is off ама контактите пак си стојат во именик..Незнам веќе што да правам.Да идам во т-мобајл?epa toa e problemot, kje ides dont sync inace ja ne sum se zaebal i nz kako da ti pomognam ;D
probaj da go deinstaliras fejsbukot mozebi kje gi snema posleПа го исклучив тоа sync-от,сега кога идам таму ми пишува:Auto-sync is off ама контактите пак си стојат во именик..Незнам веќе што да правам.Да идам во т-мобајл?
Офф лелее.ај ако знае некој друго решение освен деинсталирање на фб-то нека пишее ://probaj da go deinstaliras fejsbukot mozebi kje gi snema posle
Во сетинзите на именикот треба да имаш опција кои контакти да ти ги прикажуваПа го исклучив тоа sync-от,сега кога идам таму ми пишува:Auto-sync is off ама контактите пак си стојат во именик..Незнам веќе што да правам.Да идам во т-мобајл?