Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Во сетинзите на именикот треба да имаш опција кои контакти да ти ги прикажува
Па незнамм нов ми е мобилниов,завчера го земав и тешко се снаоѓам сеуште.Отидов таму кај поставки во именик и има едно да ги покажува само оние контакти од фб што имаат внесено мобилен телефон,а не сите контакти(и оние без мобилен).Само таа опција ја има..Многу се нервирам,нов телефон и одма зезнав нешто.Мислите ако отидам до т-мобајл ќе знаат да средат?:unsure:

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
zdravo narode
vaka sakav da prasam dali moze na HTC TOUCH HD so windows 6.1 da se stavi android ili pak windows 8
--- надополнето: 17 март 2013 во 22:15 ---
Па незнамм нов ми е мобилниов,завчера го земав и тешко се снаоѓам сеуште.Отидов таму кај поставки во именик и има едно да ги покажува само оние контакти од фб што имаат внесено мобилен телефон,а не сите контакти(и оние без мобилен).Само таа опција ја има..Многу се нервирам,нов телефон и одма зезнав нешто.Мислите ако отидам до т-мобајл ќе знаат да средат?:unsure:[/quote

nisto strasno baraj vo settings sync koga ke najdes samo izbrisigo fb sync i gotovo
ili pak vlezi fo fb aplikacija odi na opcii kaj sto ti pisuva SYNC CONTACTS pritisni tuka i si vo menito za sync posle odi na REMOVE FACEBOOK DATA i toa e toa

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
zdravo narode
vaka sakav da prasam dali moze na HTC TOUCH HD so windows 6.1 da se stavi android ili pak windows 8
--- надополнето: 17 март 2013 во 22:15 ---

ili pak vlezi fo fb aplikacija odi na opcii kaj sto ti pisuva SYNC CONTACTS pritisni tuka i si vo menito za sync posle odi na REMOVE FACEBOOK DATA i toa e toa
Отидов во sync contacts и во менито и има едно REMOVE ACCOUNT,кликнав на тоа и ми пишува:removing this account will delete all of its messages,contacts,and other data from the phone! ..да кликнам на ова? :) и извинете за толку глупи прашања ама како што кажав нов ми е телефонов и страв ми е уште повеќе да не зезнам нешто..

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Отидов во sync contacts и во менито и има едно REMOVE ACCOUNT,кликнав на тоа и ми пишува:removing this account will delete all of its messages,contacts,and other data from the phone! ..да кликнам на ова? :) и извинете за толку глупи прашања ама како што кажав нов ми е телефонов и страв ми е уште повеќе да не зезнам нешто..
ne
baraj REMOVE FACEBOOK DATA toa e toa sto treba da go izbrises a ne tvojot fb profil

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
ne
baraj REMOVE FACEBOOK DATA toa e toa sto treba da go izbrises a ne tvojot fb profil
Нема такво remove facebook data..само тоа remove account го има и ништо друго.А сигурно со remove account ќе го избришам профилот?Пошто овде пишува removing this account will delete all of its messages,contacts,and other data FROM THE PHONE Ништо,ај да не замарам веќе, утре ќе идам до т-мобајл па они нека средат.:)

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Офф-Телефон, знаеш кога се зезнува? Кога ќе го акниш со чекан или го лупниш на земја, или пак ако си играш со софтверот како негово рутирање и друго.
Он- Види вака. Ќе влезеш во контакти и сеттинг, има дисплаѕ оптионс, или кај тебе ако на македонски би пишувало опции за прикажување. После таму има опции кои контакти да ги има во именикот. Бар така е кај мене. Користам андроид со постара верзија, па така ми е.

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Фалаа на сите што ми помогнавте,средив со ова,ама сега другоо нешто ми искочи:confused:Нели на екранот доле има неколку сликички,еве како овде на сликава

зборам за тие 5 сликички доле.Една ми фали,на левиот крај.Има празен простор.Како да ја вратам сликичката?

Член од
25 март 2012
Мислења
188
Поени од реакции
43
Фалаа на сите што ми помогнавте,средив со ова,ама сега другоо нешто ми искочи:confused:Нели на екранот доле има неколку сликички,еве како овде на сликава
зборам за тие 5 сликички доле.Една ми фали,на левиот крај.Има празен простор.Како да ја вратам сликичката?
не ти е лесно а :)

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Здраво, имам Сони ериксон С60 беше кодиран на француски оператор и скоро сите програми се наменети за користење на тој оператор, така да сега немам видео плеер со што неможач да отворам ниту едно видео на интернет. Симнав неколку програми од нет но ниту една не функционира. Дали некој има некоја помош? патем истечени се и абдобе и куикОфис. се надевач некој има некое решение. Благодарност однапред:гик:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Здраво, имам Сони ериксон С60 беше кодиран на француски оператор и скоро сите програми се наменети за користење на тој оператор, така да сега немам видео плеер со што неможач да отворам ниту едно видео на интернет. Симнав неколку програми од нет но ниту една не функционира. Дали некој има некоја помош? патем истечени се и абдобе и куикОфис. се надевач некој има некое решение. Благодарност однапред:гик:
koj e toj c60? cicko google mi dava sliki od siemens c60 da ne si greska negde?

Kajgana Shop

На врв Bottom