Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
21 мај 2012
Мислења
27
Поени од реакции
4
se mislam izmegju zte kis i Alcatel OT916 ama nekako alcatelov pojse mi se svigja poso ova zte markata ne e bas nekoja jaka :D
--- надополнето: 11 март 2013 во 09:37 ---
se mislam izmegju zte kis i Alcatel OT916 ama nekako alcatelov pojse mi se svigja poso ova zte markata ne e bas nekoja jaka :D

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Малку е појак зте во спецификации. Од нив, ти препорачувам зте. Ти како сакаш. И ако сакаш и можиш, не ја користи таа "кирилица" :)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Дефинитивно ZTE-то, ич не му ја мисли. Во споредба со Alcatel-от, ZTE е подобар. И немој да мислиш дека како бренд дека не ги бива. Во последно време ептен се напреднати само што кај нас помалку се застапени. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.259
Поени од реакции
15.359
Ако сакаш поевтин импулс,земи од ВИП,а ако сакаш убав телефон за не многу пари Т-Мобиле се убедливо нај,и плус сега ги ограничија хот спотовите за другите претлатници(не нивни) на 15 минути дневно

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Телефонот несака да ми се конектира на вифито а до сабајле се си беше океј, и на латопот се конектира,значи проблем прави само телефонот...чаре?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Телефонот несака да ми се конектира на вифито а до сабајле се си беше океј, и на латопот се конектира,значи проблем прави само телефонот...чаре?
Да викнеме некоја видовита бабичка или ќе ни кажеш што телефон имаш :D
што ти вика поточно телефонот

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Имам HTC one V .
Кога го конектирам пишува Obtaining IP address
Инаку едно време ми пиша дека конекцијата не вифито е low али напраив forget и пак конектирав и пиша exelent али неќе...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имам HTC one V .
Кога го конектирам пишува Obtaining IP address
Инаку едно време ми пиша дека конекцијата не вифито е low али напраив forget и пак конектирав и пиша exelent али неќе...
хмм пробај ресет или хард ресет ама ќе ти избрише се на хард

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Да земам Sony Xperia U за 7500 ден ? Вреди ? Јас појма немам. Затоа да си прашам тука.

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
Како да инсталирам кирилична тастатура на Nokia 5800 ?!

Член од
25 март 2012
Мислења
188
Поени од реакции
43
Кој е подобар помеѓу Sony Tipo и Htc Desire C ? Имам типо сега, па се мислам дали да го заменам... Вчера прочитав ќе имало апдејт за типово што е супер, ама сакам да го заменам бидејќи ептен е мало екранчево...
--- надополнето: 14 март 2013 во 14:28 ---
Кој е подобар помеѓу Sony Tipo и Htc Desire C ? Имам типо сега, па се мислам дали да го заменам... Вчера прочитав ќе имало апдејт за типово што е супер, ама сакам да го заменам бидејќи ептен е мало екранчево...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
3.5" vs 3.2"

Разликата нема да те натера да паднеш од стол баш.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Ај да ве прашам јас во име на моја другарка дали ќе може некој да помогне... Има Samsumg G600 ама нешто и беше зафрканат и не го користеше подолго време (мање битно тоа)... Проблемот е што ја заборавила лозинката за заштита на пораки, т.е пораките и се заклучени и за да прочита треба да ја пише лозинката... Па дали има некое чаре сега да се смени без да се знае или ... ?
--- надополнето: 14 март 2013 во 21:48 ---

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ај да ве прашам јас во име на моја другарка дали ќе може некој да помогне... Има Samsumg G600 ама нешто и беше зафрканат и не го користеше подолго време (мање битно тоа)... Проблемот е што ја заборавила лозинката за заштита на пораки, т.е пораките и се заклучени и за да прочита треба да ја пише лозинката... Па дали има некое чаре сега да се смени без да се знае или ... ?
--- надополнето: 14 март 2013 во 21:48 ---
Може да се тргне лозинката, ама ќе се изгубат податоците од телефонската меморија

Kajgana Shop

На врв Bottom