Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Шо викате за ова да го земам. Со 1000 денари доплата на припејд?

Го користел некој, задоволен?

Земи телефон шо ти одговара. Не ми личиш на типка шо ќе се умара со 1000 апликации на телефонот така да избери си телефон шо ти се сфиѓа за дизајнот и фурај. А и телефонов не е лош општо.

едит: само да знаеш дека телефонов е кинеска фирма...али у принцип се е кинеско веќе денеска

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Дечки, некој?
petko1, јас пак кога ќе се конектирам на мојоот wifi некогаш операта вика неуспешна врска и нејќе, а некогаш сака. :D Изгледа како ќе ја прифатат така работи. :D

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Земи телефон шо ти одговара. Не ми личиш на типка шо ќе се умара со 1000 апликации на телефонот така да избери си телефон шо ти се сфиѓа за дизајнот и фурај. А и телефонов не е лош општо.

едит: само да знаеш дека телефонов е кинеска фирма...али у принцип се е кинеско веќе денеска
Да знаеш дека се замарам со апликациите. : ))
Ги гледам понудиве на T-mobile по списанија и највеќе ова ми фати око преку припејд. На постпејд нудат Alcatel OT-813 шо исто не е лоша понуда за ич пари. :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Ги гледам понудиве на T-mobile по списанија и највеќе ова ми фати око преку припејд. На постпејд нудат Alcatel OT-813 шо исто не е лоша понуда за ич пари. :)
Ја сега у петокот го земав Alcatel OT-813 од Т-мобајл во при-пејд, не е лош телефон.
--- надополнето: 17 јули 2012 во 13:33 ---
Дали опцијата "Мојот Круг" на Т-мобајл трае само еден месец и повторно треба да се активира?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Можда овој над мене вика дека алкател не е лош али за таков телефон, алкател и хуавеи (т-мобајл) не ги бива нешо ептен. HTC и Самсунг само. И LG нешо изненадуваат у последно време.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Е да, нормално дека не ги бива кога ги даваат „бесплатно“.
Ама океј, барем Wi-Fi да има. :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Можда овој над мене вика дека алкател не е лош али за таков телефон, алкател и хуавеи (т-мобајл) не ги бива нешо ептен. HTC и Самсунг само. И LG нешо изненадуваат у последно време.
Ама Samsung и HTC не се 4000 или 6000, HTC e над 13.000 a исто и убавите телефони на Samsung се скапи(на пример Samsung Galaxy S III)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Е да, нормално дека не ги бива кога ги даваат „бесплатно“.
Ама океј, барем Wi-Fi да има. :D
Земи си Huawei u8600 (t-mobile move balance) далеку подобар ти е од Алкателов, плус со оперативен систем е, за 1000 денари не е лош. :)
Има недостатоци телефонот, но има доста добра резолуција на екран, просечна големина на екран, за сурфање, фб, твитер, јутуб и други основни работи телефонот е одличен.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Земи си Huawei u8600 (t-mobile move balance) далеку подобар ти е од Алкателов, плус со оперативен систем е, за 1000 денари не е лош. :)
Има недостатоци телефонот, но има доста добра резолуција на екран, просечна големина на екран, за сурфање, фб, твитер, јутуб и други основни работи телефонот е одличен.
Испадна дека не било 1000 денари со една доплата туку договор за 2 години и секој месец 1000 денари плус. Знаев дека има нешто.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Испадна дека не било 1000 денари со една доплата туку договор за 2 години и секој месец 1000 денари плус. Знаев дека има нешто.
Епа таман работа инаку во припејд да е така :D

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Ај мала помош од вас шо мислите за галакси С или хтц дизајр хд.Кој според вас е подобро решение кој се предности а кој слабости на овие два вида??

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ај мала помош од вас шо мислите за галакси С или хтц дизајр хд.Кој според вас е подобро решение кој се предности а кој слабости на овие два вида??
Кој ти се свиѓа, тој :)
Галакси с е полесен и пластичен, некако Desire HD е подобра изработка, ама е тежок 160~грама.
Галакси с има подобар екран, но не менува тоа ништо, кој ти се свиѓа тој.
Desire HD требаше да добие ICS официален, ама гледам пред некој ден го тргнаа, демек слаби перформанси при тестирање, што врска нема, кога може One V да вози ics 4 без проблеми, може и HD.
За Галаси С имаш ics портирани од Nexus S кој работат перфектно, без никаква мана.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Мислам дека ти пишав и на другиот форум, според мене Desire HD

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663

Сум имал среќа да ги користам и двата телефона подобар впечаток ми има оставено хтц-то дизајр ХД.Има малце поголем екран повеќе рам меморија значи се си работи мазно без никакви лагирања сега во јули испаѓа и официјалниот апдејт за телефонот ice cream сендвичот ако не сакаш да се замараш со рутирања.Има 8 мегапиксели камери наспроти 5 на самсунгот иако не е некоја толку голема разлика за на компјутер барем за мене.Што ми беше најбитно од аспект на камерата е тоа што голем минус има самсунгот што нема никаков блиц за разлика од хтц-то кој има лед блиц и тоа доста јако светло така да за сликање и снимање навечер не очекувај убави слики и видеа од самсунгот.Батеријата повеќе ми траеше на самсунгот али сепак тоа зависи многу многу и од користење.Кога би требало да бирам од овие два телефона би идел на хтц-то ако веќе немам уште некој динар плус да земам самсунг С2 кој ги убива двата телефона во секој аспект :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Фала!!!Хтц дефинитивно.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom