Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Дали знаете зошто не можам да инсталирам теми за овој телефон? sony-ericsson-w395-cell-phone-7.jpg

Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
go zxakaciv telefonot na pc suit i nesto spomna za update na software dur se instaliarse pocna da se rastartira mobilniot i naednas crn ekran.se pojvauva bel ekran samo koga ke se stavi povtorno baterijata.pomos?se raboti za nokia 5130

Член од
25 февруари 2012
Мислења
18
Поени од реакции
2
DALI ZNAE NEKOJ KAKO DA AKTIVIRAM INTERNET NA NOKIA 2330 CLASSIC
...POZDRAV DO SITE NA FORUMOT...

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
DALI ZNAE NEKOJ KAKO DA AKTIVIRAM INTERNET NA NOKIA 2330 CLASSIC
...POZDRAV DO SITE NA FORUMOT...
Заебаваш или да ??? телефонот можеби има интернет пребарувач (побарај) и ќе си ја пишеш адресата (пример www.facebook.com) и ќе си работиш (само незнам кај тебе дали има интернет пребарувач).. ама ќе ти земе од кредитот..ако прашуваш за wifi тоа телефоните фабрички го имаат....

http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=250 Има некој искуство со телефонов ? Добар е ? Мислам да го купам па да прашам...
И јас сакам овеј да го купувам... Во т-мобајл ти е поевтин за околу 1000ден, и плус ти даваат 2гб мемориска...
http://www.t-mobile.com.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=9666&tabid=1&tn=Relax Comfort&ti=348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175 ќе одиш во цени, потоа кај што пишува Тарифа ќе кликнеш на тоа Relax и ќе го смениш во Relax Surf.. jaс го барам во Relax Surf Start, месечно плаќаш 280ден и имаш 100мб интернет...Така е нај исплатливо, ти излага за 7000ден...а иначе телефонот има добри спецификации 1ghz процесор, wifi, gps, android, 2 камери,2 звучници, 5 мп камера со блиц и друго.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.871
Поени од реакции
1.621
Samsung galaxy mini s 5570 ми треба adobe flash player ( android 2.2.1) најдов некој преку маркетот но ми вели дека не ми ја подржува таа верзија чаре ?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Samsung galaxy mini s 5570 ми треба adobe flash player ( android 2.2.1) најдов некој преку маркетот но ми вели дека не ми ја подржува таа верзија чаре ?
Побарај флеш плеар за ARMv6 процесори, само поспор е процесорот на тој телефон, флешот може да кочи, или да има fc на апликацијата. Сепак побарај, може има некоја кастм верзија оптимизирана за андроид 2.2

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Чаре нема...има,нов телефон :).Шала на страна, твојот телефон не подржува adobe flash player нема ни да подржи бидејќи CPU-то на тој телефон е ARMv6,додека adobe flash player може да го подржат телефони што имаат ARMv7 процесори.
--- надополнето: 4 мај 2012 во 21:34 ---
Побарај флеш плеар за ARMv6 процесори, само поспор е процесорот на тој телефон, флешот може да кочи, или да има fc на апликацијата. Сепак побарај, може има некоја кастм верзија оптимизирана за андроид 2.2
Освен некоја кастм верзија која тешко дека воопшто и ќе работи.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Епа вака. Моето милениче веќе долго време ме буди. Многу пати размислував да го сменам али срце не ми дава да се откажам од него.

Станува збор за Нокија Н73. Е сега проблемот е што софтверот му е за наникаде. Спор е многу. Boot-up прави за па... 40тина секунди? А можеби и тоа е малку. Има некаква финта да се промени софтверот или како и да се вика тоа. Или ќе мора ваков, стар, да си го носам со мене?

Благодарности. :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Епа вака. Моето милениче веќе долго време ме буди. Многу пати размислував да го сменам али срце не ми дава да се откажам од него.

Станува збор за Нокија Н73. Е сега проблемот е што софтверот му е за наникаде. Спор е многу. Boot-up прави за па... 40тина секунди? А можеби и тоа е малку. Има некаква финта да се промени софтверот или како и да се вика тоа. Или ќе мора ваков, стар, да си го носам со мене?

Благодарности. :)
На исклучен телефон, 1 минута држи ја оваа комбинација:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
На исклучен телефон, 1 минута држи ја оваа комбинација:
Кажи ми дали прво да си направам бекап на слики, песнички што ги имам во телефон?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Кажи ми дали прво да си направам бекап на слики, песнички што ги имам во телефон?
Направи си и на контакти и др нешто ако ти треба пошто се брише од телефонската меморија

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Направи си и на контакти и др нешто ако ти треба пошто се брише од телефонската меморија
Time to save my fortress.

Да зачувам се' што имам па иде послем на ресет.

Фала :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Го средив. Работи.

Јехеа. Побрз од Лумиа 900 ми е сега. :D

Фала луѓе. (y)