- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Заебаваш или да ??? телефонот можеби има интернет пребарувач (побарај) и ќе си ја пишеш адресата (пример www.facebook.com) и ќе си работиш (само незнам кај тебе дали има интернет пребарувач).. ама ќе ти земе од кредитот..ако прашуваш за wifi тоа телефоните фабрички го имаат....DALI ZNAE NEKOJ KAKO DA AKTIVIRAM INTERNET NA NOKIA 2330 CLASSIC
...POZDRAV DO SITE NA FORUMOT...
И јас сакам овеј да го купувам... Во т-мобајл ти е поевтин за околу 1000ден, и плус ти даваат 2гб мемориска...http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=250 Има некој искуство со телефонов ? Добар е ? Мислам да го купам па да прашам...
Побарај флеш плеар за ARMv6 процесори, само поспор е процесорот на тој телефон, флешот може да кочи, или да има fc на апликацијата. Сепак побарај, може има некоја кастм верзија оптимизирана за андроид 2.2Samsung galaxy mini s 5570 ми треба adobe flash player ( android 2.2.1) најдов некој преку маркетот но ми вели дека не ми ја подржува таа верзија чаре ?
Чаре нема...има,нов телефонSamsung galaxy mini s 5570 ми треба adobe flash player ( android 2.2.1) најдов некој преку маркетот но ми вели дека не ми ја подржува таа верзија чаре ?
Освен некоја кастм верзија која тешко дека воопшто и ќе работи.Побарај флеш плеар за ARMv6 процесори, само поспор е процесорот на тој телефон, флешот може да кочи, или да има fc на апликацијата. Сепак побарај, може има некоја кастм верзија оптимизирана за андроид 2.2
На исклучен телефон, 1 минута држи ја оваа комбинација:Епа вака. Моето милениче веќе долго време ме буди. Многу пати размислував да го сменам али срце не ми дава да се откажам од него.
Станува збор за Нокија Н73. Е сега проблемот е што софтверот му е за наникаде. Спор е многу. Boot-up прави за па... 40тина секунди? А можеби и тоа е малку. Има некаква финта да се промени софтверот или како и да се вика тоа. Или ќе мора ваков, стар, да си го носам со мене?
Благодарности.![]()
Кажи ми дали прво да си направам бекап на слики, песнички што ги имам во телефон?На исклучен телефон, 1 минута држи ја оваа комбинација:
![]()
Направи си и на контакти и др нешто ако ти треба пошто се брише од телефонската меморијаКажи ми дали прво да си направам бекап на слики, песнички што ги имам во телефон?
Time to save my fortress.Направи си и на контакти и др нешто ако ти треба пошто се брише од телефонската меморија