Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Колку е ова точно што пишуваат " Работи само со Т-Мобиле сим"? Сакам да зеам телефон и да му стаам друга картица, ама да не се заебам па да не ми ја фаќа. Знам на мојот стар исто вака пишуваше ама фаќаше и други картици.
За кој телефон збориш? кој сакаш да го купиш ... бтв и за тоа има чаре ќе го декодираш и готово

jinxblog

форум силеџија
Член од
25 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Здраво момци и девојки прв пост и веднаш за телефониве......имам xperia 8 во phonebook ми ги даваше и контактите од фб со профилните слики од фб ќе направиш синхронизација и ги имаш......незнам како но повеќе не е така......прашањето ми е како повторно да го направам исто?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
За кој телефон збориш? кој сакаш да го купиш ... бтв и за тоа има чаре ќе го декодираш и готово
Нема везе, најдов чаре :)

Здраво момци и девојки прв пост и веднаш за телефониве......имам xperia 8 во phonebook ми ги даваше и контактите од фб со профилните слики од фб ќе направиш синхронизација и ги имаш......незнам како но повеќе не е така......прашањето ми е како повторно да го направам исто?
Здраво, вака, ќе влезеш во именикот и ќе го стиснеш копчето за опции. После ќе одбереш Contacts to view и ќе ти дае листа на сите акаунти кои што ги имаш на телефонот: твитер, скајп, фб, итн.. Ќе го одбереш акаунтот што ти е за фб во случајов, и ќе штиклираш тоа All contacts. И готово.

Член од
26 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво,
имам еден sony ericson k320i и ме интересираше дали можам да го поврзам на нет (ваерлес) и на пр. да отворам јутјуб и тие работи.за ова треба ова да е фабриќки вграден компонент или апликација или јас треба да ги инстларирам???
ФАЛА ВИИИ!!!

jinxblog

форум силеџија
Член од
25 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Нема везе, најдов чаре :)

Здраво, вака, ќе влезеш во именикот и ќе го стиснеш копчето за опции. После ќе одбереш Contacts to view и ќе ти дае листа на сите акаунти кои што ги имаш на телефонот: твитер, скајп, фб, итн.. Ќе го одбереш акаунтот што ти е за фб во случајов, и ќе штиклираш тоа All contacts. И готово.
фала многу бате...

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Здраво !

Пред некој ден приметив дека на одредени агли од сонце или пак кога ќе го исчистам дисплејот на телефонот и ќе "хухнам" се приметуваат како флеки. Еве и слики како изгледаат (ова е една од нив, ги има 3). Дали е нешто сериозно, затоа што имам гаранција па дали да ја искористам ? Го имам избришано дисплејот со све и не се вадат.

Член од
7 март 2012
Мислења
238
Поени од реакции
21
здраво на сите
Имам sony ericsson xperia x8 на 19 април ми заврси гаранцијата и сега неможам да го носам на поправка па морам да прашам некој да ми помогни. Мислам дека имам вирус во телефонот и мислам дека е спуштен преку маркет или некоја друга апликација го скенирав телефонот со аваст нортон есет и никој не ми покажа дека има вирус а телефонот кочи кога одам на лево тој оди на десно кога стегам на горе тој оди на десно кога стегам мени тој отвора повици кога стегам единиц стега некој трета бројка понекогаш дури и како тачот да ми го исклучува кажувајте помош вчера го ресетирав преку сетингс фактори ресет и го рестартирав после то ама бадијала пак истото и сабајлево ми звони мобилниот одвај кренав не фајчаше тачот поздрав и плис помагајте

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
здраво на сите
Имам sony ericsson xperia x8 на 19 април ми заврси гаранцијата и сега неможам да го носам на поправка па морам да прашам некој да ми помогни. Мислам дека имам вирус во телефонот и мислам дека е спуштен преку маркет или некоја друга апликација го скенирав телефонот со аваст нортон есет и никој не ми покажа дека има вирус а телефонот кочи кога одам на лево тој оди на десно кога стегам на горе тој оди на десно кога стегам мени тој отвора повици кога стегам единиц стега некој трета бројка понекогаш дури и како тачот да ми го исклучува кажувајте помош вчера го ресетирав преку сетингс фактори ресет и го рестартирав после то ама бадијала пак истото и сабајлево ми звони мобилниот одвај кренав не фајчаше тачот поздрав и плис помагајте
За почеток ова е правата тема каде што требаше да пишеш а не на сто места ама неврмајнд

Тебе тачот ти е расипан, не е вирус не е софтверски ... ако си од Скопје пиши ми на ПП да ти дадам инфо за поправка

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Здраво,
имам еден sony ericson k320i и ме интересираше дали можам да го поврзам на нет (ваерлес) и на пр. да отворам јутјуб и тие работи.за ова треба ова да е фабриќки вграден компонент или апликација или јас треба да ги инстларирам???
ФАЛА ВИИИ!!!

Не можеш, нема wifi тој телефон. Инаку се работи за компонента, не за апликација.

O

ob1

Гостин
Здраво јас имам едно прашање.
Дали знаете од каде можам да купам батерија за мобилен Sony Ericsson W910i мојата не трае веке. Побарав во повекето мобилни салони тимобиле оне вип итн и немаат ако некој знае нека пише ПМ или тука сеедно :)

Однапред благодарам.

Член од
23 јуни 2009
Мислења
958
Поени од реакции
23
Здраво јас имам едно прашање.
Дали знаете од каде можам да купам батерија за мобилен Sony Ericsson W910i мојата не трае веке. Побарав во повекето мобилни салони тимобиле оне вип итн и немаат ако некој знае нека пише ПМ или тука сеедно :)

Однапред благодарам.
на пазар ако си од ск битпазар или зелен

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Ме интересира дали можам да снимам по потреба некои телефонски разговори што ги правам преку мобилниот?
Немам секогаш при рака лист и пенкало да запишувам што ми е важно. Имам опција Record sound но не можам да ја вклучам кога зборам на телефонот. Користам Sony Ericsson K750i.

Ако не, има ли телефони кај кои што тоа е можно?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ме интересира дали можам да снимам по потреба некои телефонски разговори што ги правам преку мобилниот?
Немам секогаш при рака лист и пенкало да запишувам што ми е важно. Имам опција Record sound но не можам да ја вклучам кога зборам на телефонот. Користам Sony Ericsson K750i.

Ако не, има ли телефони кај кои што тоа е можно?
Моеш сигурно. Само не ми текнува како точно се пушташе. Јави се дома, крени си слушалка и пробај.

Kajgana Shop

На врв Bottom