- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Помош?За Nokia C2-01 во organiser има maps, но не отвара, треба да се спуштат нешто мапите или што е работата?
Помош?За Nokia C2-01 во organiser има maps, но не отвара, треба да се спуштат нешто мапите или што е работата?
Не работат Gevey-ите на најновиот софтвер. Сега само сликај со телефонот.Иам iphonе 4 пред некој ден го ставив новиот софтвер што е 5.0 и сега не ми ја прима вип картичката со турбо сим само на т-мобиле ми ја чита,ќе ве молам за некаква помош?
Абе Т-М можат и 4С да ги отклучат ама не е 50 евра. Ќе те дигнат во воздух со цена.Т-мобиле се овластени дилери и дистрибутери на ајфон телефоните.Пробај кај нив да ти го отклучат,ако не тогаш во некоја реномирана мобилара.Ако не бива никаде врати си го стариот софтвер,продај го телефонот,и купи си го од т-мобиле.
http://www.t-mobile.mk/iphone/?id=3
http://www.t-mobile.mk/iphone/?id=2
Секој некако мора да се заштити од злоупотреби.Некој дал 30-40000 денари за телефонот или плаќа претплата од 900-3600 денари.Некој сака да биде поголем џамбаз од сите,а да го однел за надградба во т-мобиле сигурно немало да ги има овие проблимиАбе Т-М можат и 4С да ги отклучат ама не е 50 евра. Ќе те дигнат во воздух со цена.
Дај ми Ајфон 4/4с ќе им го дадам во Т-Мобајл за 2 дена ти е декодиран.1. Ти Мобајл не декодираат телефони, тоа е против нивните полиси. Затоа што они се во корист со секој кодиран телефон, знаат дека тој телефон или ќе се користи и ќе прави сметка кај нив ИЛИ НЕМА ДА СЕ КОРИСТИ!!! Затоа и се дигнати цените на декодираните телефони, пример ќе видите некој кодиран самсунг во припејд 7000 денари, во постпејд 6500 без договор, со договор од 300 6000, со договор од 500 5000, а Само Телефон - без картичка е 10.000 денари, тоа е цена затоа што е фактори анлокед.
2. Ти Мобајл не само што немаат корист да ти го издекодираат телефонот, туку они и ИМ плаќаат на фирмите кои увезуваат и произведуваат телефони да им ги кодираат. Пример на слободен пазар ако самсунг е2550 е 35евра, ти мобајл како голем препродавач треба да има барем 20% подоле од цената за слободен телефон но они плаќаат огромни суми за телефонот да им биде брендинра, да биде со македонско мени и да биде уште и кодиран! Инаку доколку они би си ги декодирале телефоните за кои платиле да бидат кодирани - нема да има смисла!
--- надополнето: Dec 3, 2011 3:51 PM ---
п.с. заборавив да напоменам, ако телефонот не е купен од ATT US или некој Балкански оператор, може да средиме нешто за соодветна сума.
Контакт:
e-mail: gsmhacking@live.com
Другар, што се замараш со телефон од 500 денари?KUPUVAM "Matična Ploća za Samsung SGH-E250"
zanimacijaДругар, што се замараш со телефон од 500 денари?
Еднаш го продаваш, другпат купуваш плоча...сега трето незнам што ќе извадиш
Матичната плоча ќе ти излезе повеќе од телефонот. А телефонот е постар модел. Тешко дека ќе најдеш матична за него.
ПA НАЈДИМИ ЗА 500денДругар, што се замараш со телефон од 500 денари?
Еднаш го продаваш, другпат купуваш плоча...сега трето незнам што ќе извадиш
Матичната плоча ќе ти излезе повеќе од телефонот. А телефонот е постар модел. Тешко дека ќе најдеш матична за него.
ПА НАЈДИ МИ КЕ ТИ ДАДАМ 3000денБарањето само ќе кошта 1000 денари, а каму ли телефонот кога ќе го најдам.
Ама изјасни се, продаваш или купуваш?ПА НАЈДИ МИ КЕ ТИ ДАДАМ 3000ден
ништо лично поздравАма изјасни се, продаваш или купуваш?