Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

O

onlya

Гостин
Се надевам дека на точно место ми е прашањето.
Имам еден мал проблем со мобилниот телефон т.е со неговата меморија. Марката е Нокиа N96, меморија има 16 гигабајти, меморијата е поделена во: C Phone memory и E mass memory. Во C Phone memory има некаде околу 200 мега бајти, а остатите се во E mass memory. Проблемот е во тоа што се што се симнува (праќа) на телефонот оди во C Phone memory иако мене ми е наместено да оди во Е Mass memory. И кога ќе избришам нешто без разлика од каде меморијата воопшто не се менува т.е си останува иста како што била последниот пат т.е. со веќе избришаните фајлови.
Сакам да прашам дали може да се избрише E mass memory или некако да се спои со C Phone memory што знам за да си биде само едно? Оти вака е многу лошо, имам 16 гигабајти на мобилниот, а едвај 5 песни можам да ставам во него. :(

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Дали некој знае отприлика колку би ме коштал екран за vivaz pro?

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Sakam da prasam dali nekoj znae dobra strana za simnuvanje Android igri za mobilni telefoni..? Mora da postoi takva stranica... Sakam da gi simnam dobrite igri koi gi gledam na you tube kako gi igraat... Ako nekoj znae takvi stranici go molam neka mi kaže, bilo ovde, bilo vo poraka...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
На маркетот имаш се, доколку неможеш нешто да најдеш од маркетот рут - и блек маркет.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Toa го предпоставував, дали можеби знаеш од каде можам да ги симнам?
Ќе ги симнеш но дали ќе ти бидат бесплатни и прецизни незнам. Не ги користел до сега тие. Ако ти подржува телефонот други ммапи, инсталирај му Гармин. ;)

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
На iphonе кога го уклучувам телефонот ми се појавува едно прозорче "This accessory is not made to work with iPhone. Would you like tо turn on Airplane.Mode to reduce audio interference? You will not be able to make or receive call "

Притоа телефонот си работи нормално откако јас ке притиснам No и нормално во settings AIRPLANE MODE e исклучен off

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Или конекторот доле кај што е за усб/полнење или горе за слушалки/аудио има влезено течност и прави спој. Треба да се замени, доколку ти пречи се разбира.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Некој да не има информации кога ќе стартува оваа акцијава за нова година од т-мобајл 50% попуст на буквално СЕ (телефони) ?

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
Или конекторот доле кај што е за усб/полнење или горе за слушалки/аудио има влезено течност и прави спој. Треба да се замени, доколку ти пречи се разбира.

не ми смета се додека тел е во функција, ама ме нервира
што треба да се смени?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Кај си видел тоа? Баш и мене ме заинтересира. :cool:
Не сум сигурен друже, татко ми работи во тмобајл и ми спомна секоја нова година праевеле нешто вакво, али не сум сигурен дали е за корисници или само вработени :unsure:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не сум сигурен друже, татко ми работи во тмобајл и ми спомна секоја нова година праевеле нешто вакво, али не сум сигурен дали е за корисници или само вработени :unsure:
Ај прашај го па кажи што е како е. ;)
--- надополнето: Dec 6, 2011 8:02 PM ---
Ај прашај го па кажи што е како е. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom