Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Јас се одлучив за Сони Ериксон Г502и па бидејќи не се разбирам многу у телефони ке ве прашам што е тоа 3G што го има Сони Ериксон Г502и???

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Јас се одлучив за Сони Ериксон Г502и па бидејќи не се разбирам многу у телефони ке ве прашам што е тоа 3G што го има Сони Ериксон Г502и???
da se gleas dodeka zboris so sogovornikot ama na tvojot poso nema predna kam samo pred ogledalo ili samo ti ce go gleas i brz internet :toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Torte, упатство за инсталирање јава на сони ериксон w580i ?

С

Спенсер

Гостин
ми донесоа Нокиа 7710...е сеа, кога ке ја уклучич си стој на тоа НОКИА...2-3 пати ми се уклучи се убаво, низ мени одев и се исклучи пак...ставам на полнач пак исто, или само бело стои...

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68

-Disconnect the charger and remove battery.

-Wait for about ten seconds and inseert the battery to start the device.

-When you see the NOKIA welcome screen, immediatley press and hold two keys on the left side (the [= key and the Menu key) and shortly after that press and hold the second key from the top on the right side on the phone.

-Confirm that you want to format. Formatting will start.

прекршвам форумско правило но се надевам помогнав

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
ми донесоа Нокиа 7710...е сеа, кога ке ја уклучич си стој на тоа НОКИА...2-3 пати ми се уклучи се убаво, низ мени одев и се исклучи пак...ставам на полнач пак исто, или само бело стои...
Гарант е истата што ја имав ја ... цели 40-тина минути беше мој после тоа откако видов дека на полнач се гаси сватив дека батеријата е готова т.е. не држи го вратив ... чаре нова батерија

С

Спенсер

Гостин

-Disconnect the charger and remove battery.

-Wait for about ten seconds and inseert the battery to start the device.

-When you see the NOKIA welcome screen, immediatley press and hold two keys on the left side (the [= key and the Menu key) and shortly after that press and hold the second key from the top on the right side on the phone.

-Confirm that you want to format. Formatting will start.

прекршвам форумско правило но се надевам помогнав
пробувам вака нејќе...неможе, не се појавува ништо...ке да е до батеријата, баш сега ке пробам со друга,само да најдам

Гарант е истата што ја имав ја ... цели 40-тина минути беше мој после тоа откако видов дека на полнач се гаси сватив дека батеријата е готова т.е. не држи го вратив ... чаре нова батерија
колку е нова батерија торте??

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
пробувам вака нејќе...неможе, не се појавува ништо...ке да е до батеријата, баш сега ке пробам со друга,само да најдам

колку е нова батерија торте??
Ќе ти пишам утре ценичка ... :helou:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Имам еден сони ериксон од брат ми е модел Sony Ericsson Z530i и телефонот е пореметен се типките не му работат т.е стискаш пр. 2 после 5мин излага 5 и така ај кажите ми како да го напраам доколку може

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
new_yorker напиша:
Значи се думам помеѓу три телефони и можи вие ке ми поможите :)
Sony Erricson G502i и Sony Erricson W395 и Sony Erricson C510i .
Сите се слични само што третиот има 3.2 мегапиксели камера.
Тоа е единствена разлика што не ми е многу важна.
Ајде коментари очекувам конкретни . :)
па јас би ти рекол дека С510 тие една класа подобар од други два а тие два се музички и ок се!

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Имам Нокиа н82 веќе година и пол и сега од пред 2-3 дена неможам да го уклучам блутот, пробав со се го форматирав, рестартирав батеријата ја вадев али пак е исто. На секое мое пробување да го уклучам блутут ми се појавува известување "Unable to perform Bluetooth operation". Некое чаре има ли ???

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имам Нокиа н82 веќе година и пол и сега од пред 2-3 дена неможам да го уклучам блутот, пробав со се го форматирав, рестартирав батеријата ја вадев али пак е исто. На секое мое пробување да го уклучам блутут ми се појавува известување "Unable to perform Bluetooth operation". Некое чаре има ли ???
Хардвер е друже ... веројатно блутут чип

а ценичката каде е???:pos2::pos2::vozbud: има попуст за кајганџии???:pos2::pos2: пиши ајде... 7710 ја форматирав,и се уклучува али нејке,до батеријата е 100%...
Аии те забораив скроЗ ај сеа ќе си стаам римајндер пошто мн забораам :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom