da se gleas dodeka zboris so sogovornikot ama na tvojot poso nema predna kam samo pred ogledalo ili samo ti ce go gleas i brz internetЈас се одлучив за Сони Ериксон Г502и па бидејќи не се разбирам многу у телефони ке ве прашам што е тоа 3G што го има Сони Ериксон Г502и???
фала многу брат се среди ваљда.Хард да брише се од телефонската меморија
Апликации и сл барај ТУКАЗа СЕ Г900 апликации нешо софтвер? 2гига има мемориска шо се можам да му стаам?
Гарант е истата што ја имав ја ... цели 40-тина минути беше мој после тоа откако видов дека на полнач се гаси сватив дека батеријата е готова т.е. не држи го вратив ... чаре нова батеријами донесоа Нокиа 7710...е сеа, кога ке ја уклучич си стој на тоа НОКИА...2-3 пати ми се уклучи се убаво, низ мени одев и се исклучи пак...ставам на полнач пак исто, или само бело стои...
пробувам вака нејќе...неможе, не се појавува ништо...ке да е до батеријата, баш сега ке пробам со друга,само да најдам
-Disconnect the charger and remove battery.
-Wait for about ten seconds and inseert the battery to start the device.
-When you see the NOKIA welcome screen, immediatley press and hold two keys on the left side (the [= key and the Menu key) and shortly after that press and hold the second key from the top on the right side on the phone.
-Confirm that you want to format. Formatting will start.
прекршвам форумско правило но се надевам помогнав
колку е нова батерија торте??Гарант е истата што ја имав ја ... цели 40-тина минути беше мој после тоа откако видов дека на полнач се гаси сватив дека батеријата е готова т.е. не држи го вратив ... чаре нова батерија
Ќе ти пишам утре ценичка ... :helou:пробувам вака нејќе...неможе, не се појавува ништо...ке да е до батеријата, баш сега ке пробам со друга,само да најдам
колку е нова батерија торте??
па јас би ти рекол дека С510 тие една класа подобар од други два а тие два се музички и ок се!new_yorker напиша:Значи се думам помеѓу три телефони и можи вие ке ми поможите
Sony Erricson G502i и Sony Erricson W395 и Sony Erricson C510i .
Сите се слични само што третиот има 3.2 мегапиксели камера.
Тоа е единствена разлика што не ми е многу важна.
Ајде коментари очекувам конкретни .
а ценичката каде е???:pos2::pos2: има попуст за кајганџии???:pos2::pos2: пиши ајде... 7710 ја форматирав,и се уклучува али нејке,до батеријата е 100%...Ќе ти пишам утре ценичка ... :helou:
Хардвер е друже ... веројатно блутут чипИмам Нокиа н82 веќе година и пол и сега од пред 2-3 дена неможам да го уклучам блутот, пробав со се го форматирав, рестартирав батеријата ја вадев али пак е исто. На секое мое пробување да го уклучам блутут ми се појавува известување "Unable to perform Bluetooth operation". Некое чаре има ли ???
Аии те забораив скроЗ ај сеа ќе си стаам римајндер пошто мн забораам :smir:а ценичката каде е???:pos2::pos2: има попуст за кајганџии???:pos2::pos2: пиши ајде... 7710 ја форматирав,и се уклучува али нејке,до батеријата е 100%...