Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Само уште ова прашање.Дали мозе со Сони Ериксон Г502 не само да се фотографира туку и да се снима и видео???
:pos: 5 пати рече Само уште оваа прашање...

Може како не може, кога одиш на фотографирање, каде ти стои фотографија го менуваш во видео и си снимаш.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
ХАХАХ фала Нате по втор пат:pos2:

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
А во пакетот на Сони Ериксон Г502 има ли УСБ кабелче и ако нема ке се фати ли ситото кабелче сто го користи Сони Ериксон W200???:smir:

??????????????????????????????

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
А во пакетот на Сони Ериксон Г502 има ли УСБ кабелче и ако нема ке се фати ли ситото кабелче сто го користи Сони Ериксон W200???:smir:

Дете тебе уште не ти е стигнат телефонот? Ко што приметувам не ти е.
Има ако е со фул паковање, и купено од дуќан. Значи со паковањето доаѓа и усб кабел. Ако не, имаш по 200 денари и ќе си купиш. Од W200 немам појма дали се фаќа, ама ко ќе си го добиеш ќе си провериш ;)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

Истиот е и со w200 и со сите понови ериксони од K750 па навака

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
каде може да однесам сони ериксон d750i на флеширање и колку би ме чинело тоа задоволство? :) и дали постои опција во сервисот да ми ги префрлат податоците на друг сони ериксон или ќе морам сама да се помачам? :)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Ке може ли некој да ми каже како да распознаам оригинал од копија?
Ми нудат Samsung SGH F488 за 100 е. Слаба му е камерата а пишува дека има 5 мп, а мене ми личи дека има 1 мп, нема меморија воопшто, значи не можам ниту една слика да направам без мемориска карта и екранот кој е на допир тешко функционира односно треба малку повеке да се потрудам за да отворам некоја апликација или пак да влезам во некое мени.
Барам ваш совет или искуство.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Сакам да купам телефон од Америка и најдов 2 телефона што ми прават мерак и за одприлика иста цена можам да ги земам ~260 долари, HTC Touch Diamond и Nokia 5800. За Нокиата немам прочитано лоша работа, додека за HTC прочитав дека бил спор, дека батеријата се троши за ден од скоро ич користење и уште ред други работи. Некој што се разбира во овие два телефони ако може да ми каже мани и предности (по можност од искуство) и да ме советува кој да го земам. На лик и двата ми прават мерак, Нокиата повеќе ми прави мерак зошто има поголем дисплеј, а мене ми треба тоа. Ако имате уште некој предлог за телефон што би можел да го најдам до кај 300 долари пишете (битно ми е дипслејот да не биде мал, вифи, солидна камера и по можност touchscreen зошто ако има голем дисплеј и тастатура телефонот ќе биде колку безжичен).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ми нудат Samsung SGH F488 за 100 е. Слаба му е камерата а пишува дека има 5 мп, а мене ми личи дека има 1 мп, нема меморија воопшто, значи не можам ниту една слика да направам без мемориска карта и екранот кој е на допир тешко функционира односно треба малку повеке да се потрудам за да отворам некоја апликација или пак да влезам во некое мени.
Види дали има некои како икони во долниот дел на дисплејот.
Ако се попаметни со копиите, тогаш некрофилија ќе чекаме да ти помогне :)

П.с. Има 250 мегабајти интерна меморија, значи ако не сака да слика, или е фул таа, или воопшто ја нема...односно е копија.

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Сакам да купам телефон од Америка и најдов 2 телефона што ми прават мерак и за одприлика иста цена можам да ги земам ~260 долари, HTC Touch Diamond и Nokia 5800. За Нокиата немам прочитано лоша работа, додека за HTC прочитав дека бил спор, дека батеријата се троши за ден од скоро ич користење и уште ред други работи. Некој што се разбира во овие два телефони ако може да ми каже мани и предности (по можност од искуство) и да ме советува кој да го земам. На лик и двата ми прават мерак, Нокиата повеќе ми прави мерак зошто има поголем дисплеј, а мене ми треба тоа. Ако имате уште некој предлог за телефон што би можел да го најдам до кај 300 долари пишете (битно ми е дипслејот да не биде мал, вифи, солидна камера и по можност touchscreen зошто ако има голем дисплеј и тастатура телефонот ќе биде колку безжичен).
Moj predlog : SE XPERIA X1

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Moj predlog : SE XPERIA X1
300 долари експериа а ?

Кинез е 99.99% според описот ... секој ден работам со кинези и веруј се познаваат од километар дека е кинез :)

Од овие два јас би одел на дајмондот, има далеку поквалитетна изработка и полуксузно и поозбилно изгледа отколку играчката 5800 ... виндоусот не е ич точно дека е спор напротив супер е + можеш да му менуваш виндоус 6,5 да стаиш свашта да му праиш и + HTC е

е сеа ноќиата е пластична играчка екранот и е долг и тесен за да се добие во големина :) а батеријата на нокиата во секој случај ќе трае повеќе од на дајмондот

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Јас пак ни од HTC Diamond не сум задоволна...премал екран за доволна прегледност, премали букви и треба преголема прецизност со стапчето, слаба батерија, ако немаш работено предходно со windows 6 се ќе ти оди накриво, премногу е нежен и треба многу да се пази од гребнатинки, мене ми изгледа спор итн...ама има супер игра :)
Со нокиата немам стапено во контакт, така да немам што да кажам за неа.
Ако избираш, барем нека биде со поголем екран да можеш и со прсти да го работиш и да има поголема прегледност во пишување и работење, или пак да има додатна тастатура.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Јас пак ни од HTC Diamond не сум задоволна...премал екран за доволна прегледност, премали букви и треба преголема прецизност со стапчето, слаба батерија, ако немаш работено предходно со windows 6 се ќе ти оди накриво, премногу е нежен и треба многу да се пази од гребнатинки, мене ми изгледа спор итн...ама има супер игра :)
Со нокиата немам стапено во контакт, така да немам што да кажам за неа.
Ако избираш, барем нека биде со поголем екран да можеш и со прсти да го работиш и да има поголема прегледност во пишување и работење, или пак да има додатна тастатура.
Тастатура можеш да си ставиш каква сакаш ... ако сакаш тастатури пиши ми на пп ќе ти дадам различни има ко на ајфон таква има фул скрин ќор да ги погаѓа буквите итн ... барем виндоус мобајл е можеш да му правиш што сакаш ... за тоа дека е спор :nenene: гасиш апликации со таск менаџер ? батеријата што е тоа е не е мн јака ... и за гребање нормално е осетлив зошто е со висок сјај пластиката и секоја гребаница ќе се познава на светло

мене ми се свиѓа дајмнонд ... моментално имам два комада хтц тач еден бел исто со висок сјај и еден црн ... и ги имам кастомизирано до даска софтверски ... у последно време виндоус мобајл работам си мењам ромови зебанции ... ми здосади од симбиан :helou:

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Тастатура можеш да си ставиш каква сакаш ... ако сакаш тастатури пиши ми на пп ќе ти дадам различни има ко на ајфон таква има фул скрин ќор да ги погаѓа буквите итн ... барем виндоус мобајл е можеш да му правиш што сакаш ... за тоа дека е спор :nenene: гасиш апликации со таск менаџер ? батеријата што е тоа е не е мн јака ... и за гребање нормално е осетлив зошто е со висок сјај пластиката и секоја гребаница ќе се познава на светло

мене ми се свиѓа дајмнонд ... моментално имам два комада хтц тач еден бел исто со висок сјај и еден црн ... и ги имам кастомизирано до даска софтверски ... у последно време виндоус мобајл работам си мењам ромови зебанции ... ми здосади од симбиан :helou:
Има тастатури, ама нема место за работа :) Што ќе ми е мене тастатура кога едвај останал простор да гледаш што си напишал :) Нема блиц, камерата му е хммм...оди некако ај да не го напаѓам многу. И, пак ќе кажам, ако е некој што прв пат работи со HTC е малку комплициран.

Би ставила од 1 до 10 оценка 6 :pipi: Значи има многу што да му се поправа, ама пак затоа и HTC си го извади про со тастатура :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Има тастатури, ама нема место за работа :) Што ќе ми е мене тастатура кога едвај останал простор да гледаш што си напишал :) Нема блиц, камерата му е хммм...оди некако ај да не го напаѓам многу. И, пак ќе кажам, ако е некој што прв пат работи со HTC е малку комплициран.

Би ставила од 1 до 10 оценка 6 :pipi: Значи има многу што да му се поправа, ама пак затоа и HTC си го извади про со тастатура :)
А на 5800 па екранот е ептен тесен а долг за да кажат дека има 3,2 инчи :tapp:

секако дека не е совршен никој не е нели :) и камерата не му е ништо спешл и фали и блиц да

Kajgana Shop

На врв Bottom