Зарем треба да прашаш вакво нешто ... секако дека нокиата 5310Nokia 5310 или Sagem my721x ?
Јас не би се двоумел. Би ја одбрал нокиата.слични се само шо Нокиата има 2 мегапиксели а сагемот 3.2 и зато се думам :kez:
поквалитетни телефони во софтвер од сажем до сега не сум сретнал, воедно и хардверски се добро покажани.Лелеее немој да се двоумиш ... сажем има ср*ње квалитет и сигурно иако има 3.2 пиксела е со послаб квалитет од Нокиата ... башка што ќе ти се расипе сажемот и никој нема да ти го поправи :pop: ... нема ништо за него ни батерија
НОКИА друже ич не му ја мисли :salut:
или е флет или е лцд, крај краева филтер за дисплеј т.е. капс (по Скопски)Ред алерт!
Малце го удрив телефонот од земја и сега не сака да се упали, т.е. се пали, ама екранот е бел.
И друг пат ми има паднато и иста реакција после падот, ама за кратко време се врати во нормала, а сега слабо некако.
Патем, телефонот е Нокиа 6111, па мислев да не ми е поебан флетот...
стај го на апдејт сервис ако не помине - 500 денари кај мене.значи, имам еден мал проблем. на мојот телефон Нокиа 3500 кога сликам, у последно време ми се појавува некоја бела линија на средина на сликата. нз како да ја исклучам. и ме заебава телефонов некои песни кога ми ги пракаат на блутут нејкат да се пратат. ако мозе некој да ми каже, би било добро. фала однапред
не постои самсунг У600, секој самсунг што работи на наша фреквенција и има слот за сим картичка пред бројката на моделот мора да му пишува SGH, SPH самсунзите се само за азиско држиште.Има некоја разлика помеѓу Samsung U600 и Samsung SGH-U600 или истиот телефон е?
ако ти е до кај 100/130 преку сила - не размислувај.Да купам ли н96ка кинески модел?