Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

С

Спенсер

Гостин
imash opcija preku bluetooth i preku dcu60.
bluetooth opcijata e polesna za konektiranje i polesno za rabota, moze lap topot na 10 metri ili kompjuterot da bide i da imash internet konekcija stabilna, no ne i brza kako preku kabelot.

имам и блутут, но КАКО да направам тоа?? како да подесам, некое туториалче немаш??

S

Sasha

Гостин
Imam samsung e590,kupen e pred 2meseca od impuls,i sea koga ke oditam na *#06#t.e. Imei site brojki se nuli,dali treba da go odnesam na servis i sto treba toa da znaci,a koga go kupiv si pokazuvase se ok?

Член од
4 јуни 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Kako da povrzam telefon preku wifi so kopmjuter i preku nego da dobivam internet?

Kako da povrzam telefon preku wifi so kopmjuter i preku nego da dobivam internet?

koj znae neka pise, samo malce pojasno zaso ne se razbiram tolku mnogu

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
саша за самсунгот ти објаснив во флешување/декодирање темата, драјвер - имаш аксес поинт?
или вифи адаптер со ад-хоч опција како трансмитер?

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Каде може да симнам софтвер ( мислам на софтвер за синхронизирање со ком. ) за Motorola RAZR V3xx.

кој знае нака ми пише на ПП

А

Ајсшутер

Гостин
Туткар за Motorola RAZR V3xx што софтвер ти треба дај ми име на англиски може ке најдам нешто :wink:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
на официјалниот портал моторола писи стуидо нема? или суит така нешто беше?

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
имам Sony Ericsson w580i.нешто ми беше расипан и го однесов во официјалниот сервис на поправка.го направија што го направија, ама кога ги прашав зошто маската на слајдерот е одделена од другиот дел на телефонот ми рекоа дека така станува со тек на време и ми го споредуваа со друг телефон, демек исто изгледа.е мене многу ме нервира што така штрчи и има дури и простор меѓу двата дела на маската, па сакам да те прашам Некро дали имаш оригинална маска и колку чини?таа типката таму во сервисот(смрдла шмизларска) ме изнервира(да не зборам што ме заебаа за гаранцијата:nerv:) и неам намера да и дадам ни денар повеќе:pipi:

Член од
6 септември 2008
Мислења
58
Поени од реакции
8
Lugje aj ve molam kazete mi dali nekoj od vas znae zasto na NOKIA 9300Communicator, ne mi se prikazuva EDGE, na drugiot telefon mi se prikazuva ,a na nokiava ne!????....inaku telefonot poseduva EDGE, a mozno li e da si stoi G(ZA GPRS) i koga mrezata dozvoluva EDGE!???

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Abe imam telefon i sega koga stavam VIP karti4ka mi pise SIM LOCKED: toa znaci deka ne e odkodiran ili sli4no a za odkodiruvane treba da se ode u mobimak li i kolku pari ke koste ako znae nekoj neka pise!

Член од
6 септември 2008
Мислења
58
Поени од реакции
8
Najverojatno telefonot e kodiran za odredena mreza samo!!! Za koj model stanuva zbor??? Ako ti e kodiran na primer od cosmofon, neznam dali oni bi prifatile da ti go odkodiraat za nekoja druga mreza!!!

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Веке месец дена се вртам што да земам...дали ајФОН или нешто др...
Прва варијанта беше П1и од СЕ....но некако ми помина кефот....откако го споредив со П990и...кој го имам...
Не сум бил никад на Нокиа...но мн. ми ја фалат Н95-ката...
Па ете да прашам што би зеле вие...ајФон или Н95...и зошто...

Фала..

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
ДО СИТЕ СЕРВИСЕРИ НА МОБИЛНИ:
Ај ве молам пишете или овде или кај мене по п.п. која е цената во Вашиот сервис за поправка/заменување на пукнат екран на Sony Ericsson W610i.
Се надевам на брз одговор :) позз

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
:vozbud:
Abe imam telefon i sega koga stavam VIP karti4ka mi pise SIM LOCKED: toa znaci deka ne e odkodiran ili sli4no a za odkodiruvane treba da se ode u mobimak li i kolku pari ke koste ako znae nekoj neka pise!
не е битно на која мрежа е заклучен телефонот, ми треба само моделот кој е.

во операторот нема ништо да ти помогнат, они гледаат што повеќе телефони да има заклучено на нивна мрежа, а не да ги отклучуваат.

п.с. за дисплеј за в610, во моментов цената кај мене е 1600 денари со монтажа.

Kajgana Shop

На врв Bottom