Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

E

enzo8

Гостин
Ми треба помош како да пребацам WhatsApp од android на iOS. Не се работи за првпат инсталирање на нов ајфон или фабрички ресет, туку за ајфон што веќе се користи, како да ја пребацам WhatsApp комплетно, со слики, пораки, историја на другиов телефон(ајфон).

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.988
Поени од реакции
7.640
Ми треба помош како да пребацам WhatsApp од android на iOS. Не се работи за првпат инсталирање на нов ајфон или фабрички ресет, туку за ајфон што веќе се користи, како да ја пребацам WhatsApp комплетно, со слики, пораки, историја на другиов телефон(ајфон).
Imash vo stariot WhatsApp vo poddesuvanja Backup sose sliki.
Go prajsh toa i posle na noviot telefon odish vo poddesuvanja i pravish restore

E

enzo8

Гостин
Не помага ова, веќе пробав.

Your iPhone must be factory new or reset to factory settings to pair with the Move to iOS app and move data from your Android phone.

Ова е проблемот, не е направен трансферот кога бил нов телефон со тој one time code, сега едино фабрички ресет ама ќе видиме.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.988
Поени од реакции
7.640
E

enzo8

Гостин

Второто видео префрлува само контакти, не историја на разговори и слики и фајлови. Тоа ми треба.
Првото не функционира, заглавува.
Сите овие клипчиња и апликации како iCareFone веќе ги пробав и неуспешно, затоа пишав и барам помош за некој што имал конкретно сличен проблем како мене да ми помогне ако знае како, овие видеа не помагаат.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.988
Поени од реакции
7.640
Второто видео префрлува само контакти, не историја на разговори и слики и фајлови. Тоа ми треба.
Првото не функционира, заглавува.
Сите овие клипчиња и апликации како iCareFone веќе ги пробав и неуспешно, затоа пишав и барам помош за некој што имал конкретно сличен проблем како мене да ми помогне ако знае како, овие видеа не помагаат.
Ti pishav zashto i jas pravev pred edno dve nedeli.
Kaj mene funktionieashe!

Vo najlosh slucaj pravish backup na google i fajlot od google go kopirash na Icloud.
Znam deka funktionira ama kako tocno neznam, nemashe potreba zatoa shto funktionirashe so prvoto Video

.

E

enzo8

Гостин
Ti pishav zashto i jas pravev pred edno dve nedeli.
Kaj mene funktionieashe!

Vo najlosh slucaj pravish backup na google i fajlot od google go kopirash na Icloud.
Znam deka funktionira ama kako tocno neznam, nemashe potreba zatoa shto funktionirashe so prvoto Video

.
Ти работело зошто или си земал нов ајфон или си правел фактори ресет. Кај мене не сака.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.988
Поени од реакции
7.640
Ти работело зошто или си земал нов ајфон или си правел фактори ресет. Кај мене не сака.
Factory Reset.
I ete ti go posledniot link. So nego bi trebalo da odi i bez factory Reset.

Ako i toa ne odi cekaj na nekoj deug clen. Moite idei zavrshija

Член од
7 март 2021
Мислења
22
Поени од реакции
1
Здраво
На Redmi Note 10s почна батеријата многу брзо да се троши. Некое решение, или веќе толку и е?

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.466
Поени од реакции
805
Здраво
На Redmi Note 10s почна батеријата многу брзо да се троши. Некое решение, или веќе толку и е?
Тури му пепел, земи си нов и чувај го тој за резерва. Истото ми се деси со Редми 4x после 5 год користење. Работи и денес ама како резервен телефон

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.466
Поени од реакции
805
Пробај смени му батерија, ама пак размисли си најубо.
Дали ќе најде батерија иа као најде колку би го коштало? Дали воопшто се исплати ми е муабетов таква акробација

Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070
Пробај смени му батерија, ама пак размисли си најубо.
Јас го имав(м) овој проблем со скоро сите Самсунзи што ги користев до сега, од S3, S4, S7, S9, S10, S21 Ultra... Ради секојдневно малтретрирање на телефоните заради работа, а и игрици во слободно време, после година две, полна батерија не успеваше да издржи во 5-6 попладне. Менував батерии на сите, затоа што телефоните беа сочувани. Ниту една од заменските батерии не беше ни приближно добра како оригиналот, иако, сите заменски батерии беа оригинал. На крај, пак купував нов телефон. S21 Ultra ми беше толку многу погоден телефон, што два пати пробував заменски батерии, и на крај пак исходот беше нов телефон.

Kajgana Shop

На врв Bottom