Sega pred 3 nedeli staviv 9H zashtita na ekranot. So montazha mi naplatija 100 denari. I ako toa e skapo togash neznam sshto e evtino.Епа ете и ја сум со деца, па не ми паднал мобилниоот никогаш,а екранот се расипа. Таа пластика не е ефтина баш
Sega pred 3 nedeli staviv 9H zashtita na ekranot. So montazha mi naplatija 100 denari. I ako toa e skapo togash neznam sshto e evtino.Епа ете и ја сум со деца, па не ми паднал мобилниоот никогаш,а екранот се расипа. Таа пластика не е ефтина баш
Samsung S21 FEДобар телефон до кај 20 илјади денари?
Добар телефон до кај 20 илјади денари?
Цели кон Xiаomi/Poco второ место кон Самсунг и третото место Моторола.Добар телефон до кај 20 илјади денари?
Ако тие приоритет камера тогаш за тој буџет најдобар ти е Самсунг А54. Доколку сакаш перформанси тогаш овој ти е најдобарДобар телефон до кај 20 илјади денари?
redmi 10c e podobarМислење за Шаоми 12с?
12ka obicniot baraj go, supeer e i brz.Мислење за Шаоми 12с?
Nitu eden za postar covek!Кој од овие 3 телефони би го одбрале за постар човек на кој најбитно му е телефонот да работи флуидно и да држи добро батерија? Најкористени аппс се youtube и viber.
На хартија овај TCL се продава како A1 Alpha Eco во А1 и изгледа најдобро по спецификации, но пак мислам дека Самсунгот е насјигурен избор. Шаоми уште се полни со bloatware?
Инаку сите овие телефони се 0 ден во новава понуда на А1 за М тарифа. Има уште неколку за 0 ден ама изборот го сведов на овие три.
Брат, сега користи Алкател 1Ѕ од 2019 со расипана предна камера и 5.4 инчи екран. Што и да земе ново, за него е голем upgrade. Изборот е тој, нешто треба да се одбере, нема буџет за доплата, да се оди на нешто подобро, а и нема толкава потреба.Nitu eden za postar covek!
Site tri se isto sranje drugo pakovanje
XiaomiКој од овие 3 телефони би го одбрале за постар човек на кој најбитно му е телефонот да работи флуидно и да држи добро батерија? Најкористени аппс се youtube и viber.
На хартија овај TCL се продава како A1 Alpha Eco во А1 и изгледа најдобро по спецификации, но пак мислам дека Самсунгот е најсигурен избор. Шаоми уште се полни со bloatware?
Инаку сите овие телефони се 0 ден во новава понуда на А1 за М тарифа. Има уште неколку за 0 ден ама изборот го сведов на овие три.
Ne e problemot vo telefonite tuku vo starcite!Брат, сега користи Алкател 1Ѕ од 2019 со расипана предна камера и 5.4 инчи екран. Што и да земе ново, за него е голем upgrade. Изборот е тој, нешто треба да се одбере, нема буџет за доплата, да се оди на нешто подобро, а и нема толкава потреба.