Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.991
Поени од реакции
7.644
Епа ете и ја сум со деца, па не ми паднал мобилниоот никогаш,а екранот се расипа. Таа пластика не е ефтина баш
Sega pred 3 nedeli staviv 9H zashtita na ekranot. So montazha mi naplatija 100 denari. I ako toa e skapo togash neznam sshto e evtino.

Ф

Флеш

Гостин
Добар телефон до кај 20 илјади денари?
Цели кон Xiаomi/Poco второ место кон Самсунг и третото место Моторола.

Најмалку 6 инча екран,6 гб РАМ и сд картица слот да има и солидна камера . Основни потреби за денешен стандард

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.485
Поени од реакции
1.854

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Кој од овие 3 телефони би го одбрале за постар човек на кој најбитно му е телефонот да работи флуидно и да држи добро батерија? Најкористени аппс се youtube и viber.
На хартија овај TCL се продава како A1 Alpha Eco во А1 и изгледа најдобро по спецификации, но пак мислам дека Самсунгот е најсигурен избор. Шаоми уште се полни со bloatware?
Инаку сите овие телефони се 0 ден во новава понуда на А1 за М тарифа. Има уште неколку за 0 ден ама изборот го сведов на овие три.

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.991
Поени од реакции
7.644
Кој од овие 3 телефони би го одбрале за постар човек на кој најбитно му е телефонот да работи флуидно и да држи добро батерија? Најкористени аппс се youtube и viber.
На хартија овај TCL се продава како A1 Alpha Eco во А1 и изгледа најдобро по спецификации, но пак мислам дека Самсунгот е насјигурен избор. Шаоми уште се полни со bloatware?
Инаку сите овие телефони се 0 ден во новава понуда на А1 за М тарифа. Има уште неколку за 0 ден ама изборот го сведов на овие три.
Nitu eden za postar covek!
Site tri se isto sranje drugo pakovanje

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Nitu eden za postar covek!
Site tri se isto sranje drugo pakovanje
Брат, сега користи Алкател 1Ѕ од 2019 со расипана предна камера и 5.4 инчи екран. Што и да земе ново, за него е голем upgrade. Изборот е тој, нешто треба да се одбере, нема буџет за доплата, да се оди на нешто подобро, а и нема толкава потреба.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
На хартија овај TCL се продава како A1 Alpha Eco во А1 и изгледа најдобро по спецификации, но пак мислам дека Самсунгот е најсигурен избор. Шаоми уште се полни со bloatware?
Xiaomi

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.991
Поени од реакции
7.644
Брат, сега користи Алкател 1Ѕ од 2019 со расипана предна камера и 5.4 инчи екран. Што и да земе ново, за него е голем upgrade. Изборот е тој, нешто треба да се одбере, нема буџет за доплата, да се оди на нешто подобро, а и нема толкава потреба.
Ne e problemot vo telefonite tuku vo starcite!
Ako e fit za smartfone togash zemi mu Xiaomi
I za tie bloatware ima mnogu leseno reshenie

koristam xiaomi i e bukvalno se izbrishano , osven toa shto mi treba.
Vtorito xiaomi e so standardna instalacija, i razlikata e neverojatna, vo brzina, akku trajnost...

Kaj mene na primer Youtube NEMA reklami :vozbud:

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.466
Поени од реакции
805
За постари најдобро е самсунг. И јас бев во таква дилема лани, помеѓу шаоми и самсунг ама одбрав самсунг

Kajgana Shop

На врв Bottom