Пост на кој сте се изнасмеале

K

kalimer0

Гостин
Ете сеа знаев дека овде ќе ме стават :D ццц само ремет да се прави убаво ве прашав xD

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова се мои изреки од моето искуство

1.понекогаш мораш да се жртвуваш самиот себе за да им помогнеш на другите.... но НЕМОЈ, УБИЈ ГИ СИТЕ и земи им ги нивните девојки!

2.Ако се давиш и некој ти подаде рака, не прифакај сака само да те искористи!

3.Ако животот да одведе на место каде што даваат бесплатен сок... земи го шишето и фрли им го фрз глава! они неможат да те поткупат!

4.Никогаш немој да му веруваш ни на твоето куче затоа што можеби е невакцинирано!

5.за да привлечеш внимание не ти се потребни ни пари ни скапа облека ни добар хумор... соблечише гол и удри му шлаканица на твојот пенис
Респекат за личниве мисли на големиот мислител bastard. Особено ми се допаѓа првата мисла.

K

kalimer0

Гостин
robert3 напиша:
Значи вака , имам слушалки од телефон sony ericsson s312 , но кога ке ги наместам на уво тие ми паѓаат , незнам како да го решам овој проблем ? ако некој знае нека помогне ! и ве молам ова озбилно да биде без зафрканција на темата ? а сум забележал не некои други слушалки имаат како сунгерчиња , ако некој знае како да се направат такви ?
Пораката која ја внесовте е премногу кратка. Ве молиме продолжете ја до најмалку 4 карактери.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Пораката која ја внесовте е премногу кратка. Ве молиме продолжете ја до најмалку 4 карактери.
kalimer0 ако ти имаш клемпави уши и големи како на зајак ! некој нема :D изгледа затоа ти фака секаков вид на слушалки !!

K

kalimer0

Гостин
kalimer0 ако ти имаш клемпави уши и големи како на зајак ! некој нема :D изгледа затоа ти фака секаков вид на слушалки !!
Хаха абе братче до дупката е не е до кабелот:smir:

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Јас сум дете кое живеело во многу хармонично семејство, каде што се почитува разликата меѓу членовите. Затоа, јас можам да го почитувам мојот маж доколку не сака, на пример, кучето да ни спие на кревет со нас, иако јас тоа го сакам, а тој може да почитува дека јас немам намера да зготвам месо, иако тој тоа го сака.
E ова е вистинска дефиниција за почит! :ROFLMAO::LOL:(y)

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Глуп одговор за глуп човек. Ај ти дај ми подобра дефиниција, поткрепена со добар пример!
1. Кога постираш на јавен форум, треба да знаеш дека секој има право да го поддржува, но и оценува, критикува и исмева твоето мислење, доколку смета дека за тоа има причина.
2. Јас никаде не те навредив. Тоа што ме нарекуваш глуп, е одлика на луѓето кои најдобро се опишуваат со истиот тој збор.
3. Редовно се смеам на многу од твоите постови.
4. Сакаш да видиме кој има повеќе глупости напишано на форумов?

Не се мачи да реплицираш. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom