RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Еве зашто ја сакам темата за Љубовни проблеми. Ми го продолжува животот.
Знаев дека некој ќе го стаи типов тука. Го мочав на смеење кога му ги читав постовите lolЕве зашто ја сакам темата за Љубовни проблеми. Ми го продолжува животот.
Eве го и тука..
Знаев дека некој ќе го стаи типов тука. Го мочав на смеење кога му ги читав постовите lol
Еве зашто ја сакам темата за Љубовни проблеми. Ми го продолжува животот.
Сега пред 10 минути го прочитав... " Luge mi treba pomos!!
Imam drugarka koja so svojot decko imase analen seks,bez zastita,no ne svrsi deckoto,seuste ne e skinata no stravuvaat od toa da ne zatrudni ve molam pomognete... " ... Значи да незнае човек дали да плаче, или да се смее.
Да се врати образование за учениците. На протести, одма!Многу знаеш ти со твоите 17 години. Секој знае дека преку анален секс се забременува...
АРРРРХ!!!!!!...I cannot believe my eyes!
Мислам...АЛОООО...Луѓе од образование...инспектори...читајте!
Не ми се верува што се им се врти на луѓево низ глава...ебате американците ебате...дамбетер сме!
Да се врати образование за учениците. На протести, одма!
Многу знаеш ти со твоите 17 години. Секој знае дека преку анален секс се забременува...
АРРРРХ!!!!!!...I cannot believe my eyes!
Мислам...АЛОООО...Луѓе од образование...инспектори...читајте!
Не ми се верува што се им се врти на луѓево низ глава...ебате американците ебате...дамбетер сме!
Пробај па кажи ниАуу... па случајно да не може да се забремени од анален секс?
И чисто информативно, доволно си знам за моите години.![]()
Секако дека може сине,одма да и кажеш на девојката што имала да се напие рицино да ја спотера за по надвор.Ауу... па случајно да не може да се забремени од анален секс?
И чисто информативно, доволно си знам за моите години.![]()