Кој ви е концерт од соништата,на кој од секогаш сте сакале да идете,но не сте можеле,а би дале се за да идете,или ако сте си ја исполниле таа желба пишете го искуството од вашиот концерт од соништата
Хмммм сакав мноооооооооогу да идам на тиесто и бев, си поминав НАЈУБАВО, бев во прв ред и ептен се ижуркав...а, што знам на кој друг....би сакала да идам на Aerosmith, Phil Collins, Bon Jovi.......сеа за сеа на нив ми текнува......
Па шо знам концерт од соништата. Па ај да кажеме, Astral Projection досеа 3 пати биле у Македонија и 3 пати не сум отишол. Зашто?
Прв пат мислам беа 2002-ра и шо бидна, ми откажаа другари, 2004-та исто беа да го претстават новиот албум Amen, не ми текнува шо ми испадна па не бев, и сеа 2006-та коа беа у Прилеп на 6 мај, се поклопија 2 журки во 1 ден. И Дино Псарас беше у МКЦ и Астрал у Студио54 у Прилеп и бев на Дино Псарас.
Се шуњаа некои муабети (али колку се сигурни тие муабети) у септември у Скопје ќе доаѓаат. И ондак идам на Астрал.
На журки кои сум бил у скоро време: Prodigy..... флешои брат, флешои.... Tiesto.... екстра беше поминот, Paul Oakenfold...... типот е ѕвер, Dino Psaras е тој е лудница...
Имав една журка од соништата ProdigY, но сепак сакам на едно место да ги видам Кемикал Бротхерс, Скутер, Продиџи, Пластик Ман, Метталика и Фет Бој Слим
ke bidam kratok
neostrarena zelba mi e da gi prosledam koncertite na JIMI HENDRIX , PINK FLOUD so SYD BARRETT kako gitarist , METALLICA so bass liniite na CLIFF BATON , NIRVANA , PANTERA , DEFF LEPARD koga tapanarot gi imase devete race a sega ednata mu e zagubena i tropa so dvojna pedala i EDNA RAKA
pa od makedokskite benda bi gi izdvoil
karamela
zijan
konkord
lep i sol
triangl
tokmu taka
acethegreat
hip-makedonskite pink floud
i smut(gi gledv ednas a sakam i poveke pati da gi prosledam vo zivo zatoa sto bendot vredi)
sinjak(nastapija vo ista vecer so SMUT)
fpo(macedonian short harcore)
i red drugi
p.s. dali ste gi sonuvale vasite omileni benda kako vo son ste psiutni na nivniot koncert?
Metalica, Pink Floyd, Nirvana, G'n'R so SLASH, Rolling Stones, KoRn, Green Day, Bijelo Dugme(Omilenata grupa) i na uste mnogu drugi sto ne mi teknuvaat
Metalica, Pink Floyd, Nirvana, G'n'R so SLASH, Rolling Stones, KoRn, Green Day, Bijelo Dugme(Omilenata grupa) i na uste mnogu drugi sto ne mi teknuvaat
иам појдено на многу последниве години немам така шетнато ги пропуштив стринг форсис последно,а последниот гледан ми беше на Мизар иначе неостварена желба на рејџ агеинс да машин и ред хот чили пеперс пошто од досега гледаните на касети ц-деа ,а имам многу изгледано некако најдобра атмосфера се створува на овие два бенда.
Најголема мака ми е што не појдов на ју ту во Солун ама излезе една непредвидлива работа да не можам да си го гледам еден од моите фејворит бенда.
Преклани на Машин Хед заедно со God Forbid и Caliban не беф... нема фезе...
Од жививе бендови, сакам да ги видам Opeth, Soulfly, Lamb of God, Children of Bodom, NOFX, Rancid(овие два панк бенда мора да ги видам) и др...
Од странцки бендови, ги видоф мексиканците La Plebe, панк со труби, закон беа, башка шо и Ска Франциско сфиреа пред ниф... вредеше сфирката..:motor:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.