Факти за Чак Норис

• Креатор на темата Rootc
  • Време на започнување

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Како настанало името за точак?

-Чак Норис направил колонапред и околу него извикале ТООО-ЧААААААК.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ахил бил најголемиот борец и воин на сите времиња, но умрел поради својата слаба точка – Ахилова петица. Нема Чак Норис пета.

Чак Норис ја изгуби невиноста пред татко му.

Кога Чак Норис прави склекови, тој не се крева од земјата, туку земјата ја турка надолу.

Диносаурусите еднаш го погледаа Чак Норис накриво. Само еднаш.

Чак Норис бил на Марс. Па таму нема знаци на живот.

Библијата вели дека Исус ја претвори водата во вино. Потоа Чак Норис го претвори виното во пиво.

Ако видите дека Чак Норис ве гледа, вие сте на секунда до смртта.

Ако имаш 100 евра и Чак Норис има 100 евра, тогаш тој има повеќе пари од тебе.

Чак Норис со еден камен отепал 2 птици.

Чак Норис нема пенис како на магаре, магарињата имаат пенис на Чак Норис.

Чак Норис еднаш испи цело шише апчиња за спиење, потоа мораше да трепне.

Чак Норис не носи часовник бидејќи тој одлучува колку е часот.

Знак со слика на инвалидска количка не значи дека местото е резервирано за хендикепирани лица. Всушност тоа е предупредувачки знак дека местото му припаѓа на Чак Норис и дека брзо ќе станеш инвалид ако паркираш тамо.

Чак Норис мораше да престане да ги пере алиштата во океанот бидејќи од цунамито што го создава загинаа многу луѓе.

Чак Норис еднаш изеде цела торта пред неговите пријатели да му кажат дека во тортата има стриптизерка.

Не постои теорија на еволуција, само листа на суштества на кои Чак Норис им дозволи да живеат.

Чак Норис може да се подели со нула.

Зошто Чак Норис нема влакна на градите? Затоа што не растат влакна на челик.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Чак Норис ги нејќе Бугарите затоа што го викаат Чак Норисов.

Чак Норис го нејќе и Никола Груевски оти го вика Чак Норррис.

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Чак Норис може да состави раперска песна без пцуеање :nesvest:

На Чак Норис му требаат 20 минути за да го гледа филмот "60 minutes"

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Само Чак Норис може да прдне кога има пролив :pos2:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Чак Норис се има само два пута изнервирано. Историчарите ги нарекое Прва и Втора светска војна.

Е

експерт

Гостин
Чак Норис, Супермен и Брус Ли се натпреварувале кој најдобро слуша. Почнал Супермен и вика: "Спијам јас една вечер и почнав да слушам чудни звуци. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба и што да видам пајакот пајажина плете."

На тоа Брус Ли му враќа и вика: "Ништо не е тоа. И јас една вечер спијам и нешто шушка, тропа, чудни звуци испушта. И станав да видам што е работата. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба нема ништо, идам во ВЦ и што да видам чешмата почнала 'рѓа да фаќа."

И на крај Чак Норис вика: "Пссс... тоа ништо не е. Јас една вечер спијам и исто почна нешто да тропа, да испушта некои мистериозни звуци и станав да проверам што е. Идам во една соба ништо, идам во друга соба ништо, во ВЦ ништо. Се враќам во спалната отварам шифоњер и што да видам капутот од мода ми излага.

Член од
29 август 2009
Мислења
134
Поени од реакции
19
Чак Норис, Супермен и Брус Ли се натпреварувале кој најдобро слуша. Почнал Супермен и вика: "Спијам јас една вечер и почнав да слушам чудни звуци. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба и што да видам пајакот пајажина плете."

На тоа Брус Ли му враќа и вика: "Ништо не е тоа. И јас една вечер спијам и нешто шушка, тропа, чудни звуци испушта. И станав да видам што е работата. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба нема ништо, идам во ВЦ и што да видам чешмата почнала 'рѓа да фаќа."

И на крај Чак Норис вика: "Пссс... тоа ништо не е. Јас една вечер спијам и исто почна нешто да тропа, да испушта некои мистериозни звуци и станав да проверам што е. Идам во една соба ништо, идам во друга соба ништо, во ВЦ ништо. Се враќам во спалната отварам шифоњер и што да видам капутот од мода ми излага.
ahahahhahahahahhahahahaha idi be u kurac hahahahhaha

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Како Чак Норис наоѓа нафта?
- Оди во пустина,легнува на стомак, и му станвит ку*он........:smir::smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125

ЅВЕР :pos2::pos2:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Зш Чак Норис има жолто околу устата?
- Го изел Брус Ли. :jaj::nesvest:

Kajgana Shop