stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
HGD напиша:И уште говна јадеш , слики ваѓаш и сериш дека мурињо не освоил ништо туку тоа го сторил тимот!
Абе керката да ти ја ебам , да и свршам в уста копиљ еден гнасен!
Семенчето да ти го ебам !
Ете ти го тимот , истиот е , што не постигниш нешто !!!
Фацу ти јебем!!!
А овој педерот , што коментираше на Канал 5 , КУТИЊО што шетал по лигите како позајмница , да му ебит мајката цел БРАЗИЛ и ПОЛА ИНДИЈА!
Let 3 напиша:Мене 3 психијатри да ме посматраат недела дена нема да се посомневаат дека сум манијак.
А треба да одам в банка да ми отворат International Bank Account Number?
Не. Треба да појдеш до банката за да ти го дадат IBAN.
Е па тое то IBAN (International Bank Account Number)
Ова не е Кајгана па да има така глупо да е све за тоа во една тема карлабарлакОвде е средено и лесно за наоѓање ако имаш нешто конкретно отвараш тема за тоа![]()
нема такви теми како „проблеми со С++“ и 20 страници и 50 проблеми во 1 тема да не можеш да се снајдеш
Затоа го почитувам форумов![]()
Абе мислам дека за батево треба посебна тема да се напрај. Ги гледам последниве 3 страни и 40% од постојве се за него ( шо е многу јако)
:je:
:raz:
:sport1:
:nesum:
хахахахахаааааааааа
Нова секта е на повидок...
The second coming already happened...but not in Betlehem...
Fuck the middle east, the messiah came down with the sounds of turbo folk...
They say often blessing comes disguised as a curse.
In this case it`s a HELL of good disguise...
хахаххаааааа
This can`t be хаххахахаааааааааа
разбирам дека девојката можеби грешно прочитала ... ама убаво се изнасмеав на постов...Ооооо сум го нервирала и то не еднаш, многу пати. Најчесто се нервира ко ќе му се налутам за глупости од типот зш не ми се јави и сл. ама после си викам: „а шо прам јас уствари?” и сфаќам дека то се само чисти глупости.
Дали се каам? Па да, се каам и то многу пошо ко ќе ми текни дека дур се расправаме за такви безвезни работи можиме да си направиме некој друг поасолен муабет си викам: „која глупача сум еј” :nemoguce:
РОФЛ!На тема Дали сте изневериле?
разбирам дека девојката можеби грешно прочитала ... ама убаво се изнасмеав на постов...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:На тема Дали сте изневериле?
разбирам дека девојката можеби грешно прочитала ... ама убаво се изнасмеав на постов...