Дали сте изневериле?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Незнам дали има ваква тема , барав ама не најдов...(ако има избришете)
Ај бидете искрени и постирајте ! Дали сте го изневериле партнерот(не мора да е тој/таа што ви е во моментов)и ако сте дали тоа било од некоја посебна причина или... и дали се каете после тоа?

Ооооо сум го нервирала и то не еднаш, многу пати. Најчесто се нервира ко ќе му се налутам за глупости од типот зш не ми се јави и сл. ама после си викам: „а шо прам јас уствари?” и сфаќам дека то се само чисти глупости.
Дали се каам? Па да, се каам и то многу пошо ко ќе ми текни дека дур се расправаме за такви безвезни работи можиме да си направиме некој друг поасолен муабет си викам: „која глупача сум еј” :nemoguce:

МАР МАР напиша:
Ооооо сум го нервирала и то не еднаш, многу пати. Најчесто се нервира ко ќе му се налутам за глупости од типот зш не ми се јави и сл. ама после си викам: „а шо прам јас уствари?” и сфаќам дека то се само чисти глупости.
Дали се каам? Па да, се каам и то многу пошо ко ќе ми текни дека дур се расправаме за такви безвезни работи можиме да си направиме некој друг поасолен муабет си викам: „која глупача сум еј” :nemoguce:

...abeeeee...Zlato...se iznasmejav sea najslatko...zimi sve...srce si...(si ja utnala malce rabotava)...nema veze...se deshava...:back: :tv:

Намерно или ненамерно си ја утнала малку работава ама ОК е се насмеав малку

малце намерно, малце ненамерно (не сфатив баш баш) а и не е баш најубо објаснето за шо станвит збор :smir: :nesum:

ИзНЕВЕРИЛЕ не ИзНЕРВИРАЛЕ.

Инаку на темава.... кратко: Не! т.е. ако се смета неверство во мислите... хммм да! :)

Попрво би раскинал една врска, па би пробал какви ми се шансите со некоја девојка... но во исто време, додека не сум сингл.... не можам да бидам со друга...

:tapp::tapp::tapp: ќора да бев ќе прочитав. Лелееее не ми се вервит еј... :tapp:
иначе назад на темава... не, не сум изневерила и не верувам дека некогаш ќе напрам такво нешто, а ко шо спомна Димитар изневерување во мислите... да да :)

Redovno go praam toa.. Ali ipak 14 god iam ebate.. Vrskite na ovaa vozrast ne se sfakaat uopste seriozno.. Taka da.. Ne se zamaram ama ich.. Sum nemala SERIOZNA vrska.. A ovie vrskive po mesec dena MAXIMUM so mi traat sea.. Ovoj period na zifotof.. Gi zavrsuem i pocnuvam so varanje :P

Да.
До денес се каам.Не се каам за тоа што го направив, морав.Се каам затоа што повредив една личност која премногу ми значи, иако тој тоа не го знае, и поминав низ пекол две недели додека се опоравив од ситуацијата и од тоа колку голема кучка сум.
Сепак се е за памет.:kesa:

Не, и не би изневерила...не сум личност што сака да се крие или намерно да повредува други луѓе, ако не ни оди ќе раскинеме и готово, нема потреба од варање и такви глупости...а ако некој друг ептен ми го прави ќејфот, тогаш па дефинитивно би сакала да бидам со таа личност во врска, а не да крадам ноќ или две колку да се видиме...

Никако.Тоа е грев!Еден од 10те Божји заповеди : НЕ ПРАВИ ПРЕЉУБА!!!Не сум изневерила и нема да изневерам,зажто кога сум со некој значи дека сум со него бидејќи ми значи и го сакам,па по тоа следува дека ни на крај памет не ми е да го изварам.А сите што вараат,посебно girlll...:tapp:

Не сум изневерила до сега, а и не планирам. Едноставно она што не сакам да ми го прават мене не сакам ни да го правам на други. :smir:

Да еднаш..и до ден денес се каам за тоа :(

Па, (порано) повеќе пати...и не дека се гордеев пред и после изневерувањето, али...мал бев па се прават глупости.

Сега едноставно немам потреба од такво нешто. Изневерување во мислите...ок се трпи некако, реално...многу тешко, скоро невозможно!

P.S Никогаш не вели никогаш! Затоа...

Не сум изнерверила,а немам ни намера,затоа што едноставно сум личност која што сака да си биде на чисто.
Ако ме привлекува друг,тогаш ќе раскинам ,па после здравје Боже,а не ниско зад грб да го изневерувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom