Адиктус
Дрф.
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 725
- Поени од реакции
- 33
No commentЏамПЏет напиша:Мајкати е толку голема шо кога ќе стане покрива го сонцето.
Мајкати е толку глупа што ја продала својата кола да купе пари за бензин.
No commentЏамПЏет напиша:Мајкати е толку голема шо кога ќе стане покрива го сонцето.
Мајкати е толку глупа што ја продала својата кола да купе пари за бензин.
Незнам кога сум го пишал ова каде ми бил паметот. :nesvest:No comment
стероиди пајѓале:pos2::pos2:
abe filmoi ko filmoi ko pomal gleav baegi so vanzemaljci filmoi ali posle razbrav deka ne postojat vanzemljci i ne gelam vise takvi filmoi so znam ja mislam kao za deca se be izlagaat nekoi 3 metra visoki ljigavi kao insekat nekoj e sea kako tamu na planetite insekat stanal vanzemaljac a ne coek pa da prai svemirski brodovi da patuva niz kosmos koa nemat um be tie insekti a inace od vakvi filmoi ja go gleav onoj koa eden tipac patuva niz vreme so kola mislam vracanje u idnina se vikase so onoj lud nauchnik so go fati struja e toj film bese ludnica imase vise delovi i site bea prva liga
ѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕверѕвер
ХАХАХАХАХААААА...
НИКОГАШ да не си го повторил ова.Дечково полека но сигурно станува посмешен и од Let 3.
Секој на свој начин.НИКОГАШ да не си го повторил ова.