Ф
Фил Ајви
Гостин
Наслов: hajlender
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Otvaram tema za filmot hajlender so kristijan lambert i shon koneri se desava u skotska pred 500 godini ali i sea u isto vreme posto glavniot fraer ima mec radi koj ne ostaruva ic i zivee vecito edini nacin da go ubijat e da mu ja skinat glaata ali toa moze samo drug takov tipac koj ima mec slicen ima nekolku dusi po svetov ko nego ali toj so go igra shon koneri ce mu e drugar i nema da saka da mu ja skine glaata a ce ima sansa koa ke se krsat megu sebe na taa planinata u skotska posle ovoj kristijan lambert ce ima zenska ali nema da ima deca pa taa ce umre od starost posto ovoj ne umira nikako i ne stari a pred toa ce go izbrkat od seloto negoe radi toa so e besmrten ce mu zaviduvat narodot pa ce zivee sam so tipkata u edna koliba do eden zamok u skotska a negativec ce e eden tip od rusija ce doe ce go ubie shon koneri so kinenje glaa posle ce saka i na kristijan lambert da go ubie isto da mu skine glaata ali nema da uspee nego ce izbega pa tek u nase vreme ponovo ce se sretnat i ovoj rusinov pak ce saka da mu skine glaata ali ce ima i drugi tipci kako hajlender pa ce se krsat megju sebe koj da osane posleden ce ostanat hajlender i ovoj majmunov eden tipac 2 metra visok i ce pobedi hajlender i ce odi u skotska so curata od denesno doba nekoja pisatelka za knigi za mecevi ce se zaljubi i ce saka deca ali nema da e posleden ostanat i pak nema da staree i taka posle snimaat vtor del. E sea koj e obozavatel na filmot i drugite filmoi so hajlender neka pise na temava posto imalo i peti del ne sum znael toa a za serijata znam samo ne sum ja gleal pa nekoj ako ja gleal neka pise neso na temava jak film jaka prica jaka gluma abe nema vise takvi filmovi coek maka da go fati pa zatoa otvaram tema za najakiot film so sum go gleal u zivot do sea
Цацко ти ли си ? :pos2::pos2: Ист стил на расказување имаат :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: