Постари или помлади партнери?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Во периодов нешто ме акна желбата за постари теткици до кај 45 години , али се надевам дека е периодично ова , зш ко ќе имам 40 години ќе се палам ли на оние од 70 :eek:...............

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Во периодов нешто ме акна желбата за постари теткици до кај 45 години , али се надевам дека е периодично ова , зш ко ќе имам 40 години ќе се палам ли на оние од 70 :eek:...............
Не се секирај, на 70 се појавува блага верзија на педофилизам :icon_mrgr: .. Кај некои и побрзо... пример.. Ај да не го спомвам :pos:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Не се секирај, на 70 се појавува блага верзија на педофилизам :icon_mrgr: .. Кај некои и побрзо... пример.. Ај да не го спомвам :pos:
Нешто како на пример Шеќерко од Ѓорче петров :D

Член од
16 април 2013
Мислења
81
Поени од реакции
55
Имам 20 год. некако ме фака кризи од време на време за постари девојки некои у 24тата или 25тата година а вчера на работата гледав пола ден у една типка шо работе до мене и се чудев колку години е,,,, решив отидов и ја прашав колку год. е... испадна дека е 27 и се ме ударат флешови како може да ме привлекуват постари женски дали нешто е неуред со мене или па уште ми лита мозоко​

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Имам 20 год. некако ме фака кризи од време на време за постари девојки некои у 24тата или 25тата година а вчера на работата гледав пола ден у една типка шо работе до мене и се чудев колку години е,,,, решив отидов и ја прашав колку год. е... испадна дека е 27 и се ме ударат флешови како може да ме привлекуват постари женски дали нешто е неуред со мене или па уште ми лита мозоко​
абе да се ебе нешчо :icon_mrgr:

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Оти бре шо му фали на постари? Постари теткци се поискусни...можи ќе научиш некоја финта од нив:D

N

NikolaMKD91

Гостин
Никогаш не сум можел да ги разберам оние мажи што сакаат невини и неискусни девојки . Двоумење, крв, немање ни најосновна техника тоа никогаш не сум можел да поднесам. Поштувам искуство, техника и умешност на тоа поле. Да не се разбереме погрешно не велам курва или ороспија, туку девојка што знае што прави. Еден другар вели не бе брат девица си е девица, знаеш дека си и прв. Епа ајде да ти дадеме една невина што незнае ни гаќите да ги соблече и прслук да откопча па тек тогаш може ќе те запали. :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Никогаш не сум можел да ги разберам оние мажи што сакаат невини и неискусни девојки . Двоумење, крв, немање ни најосновна техника тоа никогаш не сум можел да поднесам. Поштувам искуство, техника и умешност на тоа поле. Да не се разбереме погрешно не велам курва или ороспија, туку девојка што знае што прави. Еден другар вели не бе брат девица си е девица, знаеш дека си и прв. Епа ајде да ти дадеме една невина што незнае ни гаќите да ги соблече и прслук да откопча па тек тогаш може ќе те запали. :D

Абе у право си, ама од кога ќе ја устручиш после да игра како што *ти сакаш* баш ради тоа што *не знае што прави* станува мн. мн. боље :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Имам 20 год. некако ме фака кризи од време на време за постари девојки некои у 24тата или 25тата година а вчера на работата гледав пола ден у една типка шо работе до мене и се чудев колку години е,,,, решив отидов и ја прашав колку год. е... испадна дека е 27 и се ме ударат флешови како може да ме привлекуват постари женски дали нешто е неуред со мене или па уште ми лита мозоко
Таман си :) Знаеш каде да гледаш. :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Jaka работа е ова „се палам на постари“, а има 20 години.

Демек, гледа некое парче, онака квалитетно, и не може да процени баш колку години има. И вика: дај лична карта: ако има, пример, 26, готово, свршава на лице место. Ако пиши 20, или 19, или чак 21, тогаш, ок. Move on.

Член од
16 април 2013
Мислења
81
Поени од реакции
55
Jaka работа е ова „се палам на постари“, а има 20 години.

Демек, гледа некое парче, онака квалитетно, и не може да процени баш колку години има. И вика: дај лична карта: ако има, пример, 26, готово, свршава на лице место. Ако пиши 20, или 19, или чак 21, тогаш, ок. Move on.
царче за тоа проценувањето кладив се со колегата колку години има типката и затоа ја прашав не за друго и не се прај ногу цар

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Не заебаај, 10 години постара жена. Многу е. Ќе се оклембеси кад-тад, ќе се офуца, а ти у топ форма. И после ќе ти мрчи шо си шарал. Глеј го Аштон Кучер, едвај жива глаа куртули од она бештијана.
А 10 години постар маж може ,и тој 10 години постар маж само у топ форма ке биде тој никогаш нема да оклембеси,офуца...многу сте контрадикторни а истовремено многу се преценувате вие машките во однос на ова ,за истите вие машки да кажете е*** една теткица зашто има постар 10 год. маж и не го бива неможел веке да ја задоволи

Kajgana Shop

На врв Bottom