N
NikolaMKD91
Гостин
5 години постари . Зашо да не, бољи старо да ме учи, отколку младо да ме мучи . Нели ?Колку постари?
Јас кога бев седмо, она беше матурантка.Pa on koa bil 7mo, ona 8mo, onaka...
5 години постари . Зашо да не, бољи старо да ме учи, отколку младо да ме мучи . Нели ?Колку постари?
Јас кога бев седмо, она беше матурантка.Pa on koa bil 7mo, ona 8mo, onaka...
Не се секирај, на 70 се појавува блага верзија на педофилизам .. Кај некои и побрзо... пример.. Ај да не го спомвамВо периодов нешто ме акна желбата за постари теткици до кај 45 години , али се надевам дека е периодично ова , зш ко ќе имам 40 години ќе се палам ли на оние од 70 ...............
мислиш они ќе ме педофилизираатНе се секирај, на 70 се појавува блага верзија на педофилизам .. Кај некои и побрзо... пример.. Ај да не го спомвам
Нешто како на пример Шеќерко од Ѓорче петровНе се секирај, на 70 се појавува блага верзија на педофилизам .. Кај некои и побрзо... пример.. Ај да не го спомвам
абе да се ебе нешчоИмам 20 год. некако ме фака кризи од време на време за постари девојки некои у 24тата или 25тата година а вчера на работата гледав пола ден у една типка шо работе до мене и се чудев колку години е,,,, решив отидов и ја прашав колку год. е... испадна дека е 27 и се ме ударат флешови како може да ме привлекуват постари женски дали нешто е неуред со мене или па уште ми лита мозоко
Нели.бољи старо да ме учи, отколку младо да ме мучи . Нели ?
Никогаш не сум можел да ги разберам оние мажи што сакаат невини и неискусни девојки . Двоумење, крв, немање ни најосновна техника тоа никогаш не сум можел да поднесам. Поштувам искуство, техника и умешност на тоа поле. Да не се разбереме погрешно не велам курва или ороспија, туку девојка што знае што прави. Еден другар вели не бе брат девица си е девица, знаеш дека си и прв. Епа ајде да ти дадеме една невина што незнае ни гаќите да ги соблече и прслук да откопча па тек тогаш може ќе те запали.Нели.
Никогаш не сум можел да ги разберам оние мажи што сакаат невини и неискусни девојки . Двоумење, крв, немање ни најосновна техника тоа никогаш не сум можел да поднесам. Поштувам искуство, техника и умешност на тоа поле. Да не се разбереме погрешно не велам курва или ороспија, туку девојка што знае што прави. Еден другар вели не бе брат девица си е девица, знаеш дека си и прв. Епа ајде да ти дадеме една невина што незнае ни гаќите да ги соблече и прслук да откопча па тек тогаш може ќе те запали.
Таман си Знаеш каде да гледаш.Имам 20 год. некако ме фака кризи од време на време за постари девојки некои у 24тата или 25тата година а вчера на работата гледав пола ден у една типка шо работе до мене и се чудев колку години е,,,, решив отидов и ја прашав колку год. е... испадна дека е 27 и се ме ударат флешови како може да ме привлекуват постари женски дали нешто е неуред со мене или па уште ми лита мозоко
царче за тоа проценувањето кладив се со колегата колку години има типката и затоа ја прашав не за друго и не се прај ногу царJaka работа е ова „се палам на постари“, а има 20 години.
Демек, гледа некое парче, онака квалитетно, и не може да процени баш колку години има. И вика: дај лична карта: ако има, пример, 26, готово, свршава на лице место. Ако пиши 20, или 19, или чак 21, тогаш, ок. Move on.
А 10 години постар маж може ,и тој 10 години постар маж само у топ форма ке биде тој никогаш нема да оклембеси,офуца...многу сте контрадикторни а истовремено многу се преценувате вие машките во однос на ова ,за истите вие машки да кажете е*** една теткица зашто има постар 10 год. маж и не го бива неможел веке да ја задоволиНе заебаај, 10 години постара жена. Многу е. Ќе се оклембеси кад-тад, ќе се офуца, а ти у топ форма. И после ќе ти мрчи шо си шарал. Глеј го Аштон Кучер, едвај жива глаа куртули од она бештијана.