Постари или помлади партнери?

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
еве една анализа...боље е постаро типче бидејќи е посозреано и поминал многу повеќе во однос на тие помалите.Значи постаро типче највеќе до 6 години а помалку не иде во предвид...но ај коа би праела исклучок ако некој помал ми се свиѓа до една година...сепак повеќе ме привлекуваат мојве врсници и постарите..:kesa:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
моја возраст или може постаро но не и некоја разлика огромна како 10 год постар од мене и слично сепак мислам тогаш нема да изнајдеме заеднички јазик...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Sakam postari maski,se tesam deka imaat poveke pamet:vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Ne mi e bitno dali e pomal ili postar, bitno mi e razlikata da ne e golema. Inaku odsekogas me privlekuvale postari ali imalo i isklucoci.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Младо убаво. Кога бевме млади сакавме некоја, било која, која ќе ни даде.
Сега кога си ебеме која сакаме, старите изгубија на вредност.

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Sakam postari maski,se tesam deka imaat poveke pamet:vozbud:
Prodolzi da se tesis, nema dobitna kombinacija so koja ke se ulovi masko so pamet, ne e se do godinite. Jas poso znam kako e da si vo vrska so pomalecka, bi sakal da vidam i kako e so dadicka barem 2-3 godini nad mene :vozbud:

Член од
29 март 2009
Мислења
110
Поени од реакции
1
Епа, сакам постари од мене околу 3-4 години. Со мои врсници не можам да се замислам

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Поарно врсник да е или малце 2-3 годинки постар оти премногу постари не обичам:pipi: како стареат така им се намалува сексуалниот капацитет и тоа не е добро

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
На моја возраст машките не се многу созреани,помали ни на крај памет,така да преферирам некои повозрасни од мене.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Јас сакам постар,младите немаат цицки(со исклучоци):helou:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Постар од мене.. 1 до 2 години .. а помал.. нема шанси !

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Годините како бројка,не се воопшто битни во љубовта.
Битна е психичката созреаност и начинот на размислувањето.
Мене лично повеке ми се допагаат постари машки,бидејки тие најчесто се посозреани,ама како во се,така и тука има исклучоци.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Во оваа возраст на која сум јас (14/15) машките сакаат
да испробаат со повеќе ... сакаат да смотаат што повеќе затоа што мислат дека така се станува фраер/фаца ... ретко кое машко на овие години знае да сака.
Затоа повеќе преферирам постари, али не апла постари ... до 2 години најмногу.
Јес да и они не знаат нешто многу да сакаат али сепак позрело размислуваат(има исклучоци)

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
ВРСНИЦИ најубаво. ( посебно ако сте и исти хороскопски знаци...)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Стара кока добра јуха! :)

Двајца другари!
-Леле брат...го глеам она пичено ондека...уф ама е добро.
-Остај брат...него види ја теткана ондека каква ѕверка е.
-Брат добра е таа ама постара е баеги од тебе види колку возрасно изгледа.
-Брат...тоа се бара денес. Стара кока добра јуха! (стара кокошка добра супа). Она коа ќе те грабне брат има да те шине од ебење. Многу сакам постари теткци пошо коа би дошол момент за секс со нив сакам они како поискусни да ме изработат!
Сте го слушнале ова нели? :) Сите машки сме праеле вакви муабети!

Форумџии...:) Дали вие сакате постари жени и дали ве привлекуваат. Покрај тоа што гледате дека некоја е згодна држача можете да замислите само колку чуда би напраила у кревет. М?...или па сепак не! :)...Сепак сте за девојка од ваша генерација или помала од вас.
Коа ќе излезете негде...повеќе ве пали моментот коа флертате и се шмекате со некоја постара или со некоја на ваши години или помала?
Значи под стара кока се подразбира...да е 15 години макар постара од вас. Збориме за теткица...како на пример мајката на Стифлер од Американска Пита :) А Финч ја легна мајка му. :)

Дали се сложувате со мене околу сексапилот што го имаат жените што се веќе во средовечни години :)
Кој е вашиот став за ова?

Kajgana Shop

На врв Bottom