- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.702
- Поени од реакции
- 27
Иако звучи сурово...ама најубаво е...инаку секогаш ќе имаш пеперутки в стомак (зависи колку била долга врската)G e G o напиша:После разделба очи не сакам да и видам .
Иако звучи сурово...ама најубаво е...инаку секогаш ќе имаш пеперутки в стомак (зависи колку била долга врската)G e G o напиша:После разделба очи не сакам да и видам .
Секогаш ќе си имаш чувства :smir:lostinyou напиша:u pravo si najcesto se slusa taa recenica i kaj mene se desi takvo nesto da posle vrska imame edno iskreno drugarstvo normalno ne e seedno no sepak mozam da smetam na nego za sekoj problem......neznam sto se slucuva sto mislite dali vo red toa sto se uste se druzime i dali e mozno se ute da cuvstvuva nesto posle 3 god pls za sovet????
Ima posebna tema za soveti:helou:lostinyou напиша:u pravo si najcesto se slusa taa recenica i kaj mene se desi takvo nesto da posle vrska imame edno iskreno drugarstvo normalno ne e seedno no sepak mozam da smetam na nego za sekoj problem......neznam sto se slucuva sto mislite dali vo red toa sto se uste se druzime i dali e mozno se ute da cuvstvuva nesto posle 3 god pls za sovet????
епа да ...имав дечко..и не го сакав ама мислам дека тој ме сакаше, или барем чувствуваше нешто за мене.. ама јас сакав друг и сеуште го сакам (барем така мислам) а не сум се него. Со првиот раскинав по СМС бидејки ме мрзеше повеке да идам со него. Супер беше со мене и односот негов и почитта..малку беше срамежлив но сепак јас му раскинав по смс..до век и векова ке се каам за таа постапка ама тоа е тоа. кога ке ме види во град одмавнува со главата-несакам да ме мрази. барем здраво. нити ми се јавил ниту пак сум чула за него. како што дознав сега има девојка и бил насмрт заљубен а тоа помалку ми пречи. но тоа е си го пропуштив. а таа неговата сегашна не е свесна колку е срекна.BoYd напиша:Зависи каков ви бил односот и колку сте си значеле еден на друг.Ако немало нешто посебно,страст или силни чувства можно е.Али во обратниот случај најчесто тешко е и здраво да си кажете.
Единсвтен начин на кое ова ми личи изводливо е само ако врската кратко траела, и не значела ништо посебно и за двајцата. Сепак не мислам дека може да се негува некое посебно другарство после тоа, барем не непосредно после раскинувањето. :nenene:Најчесто после раскинување ја слушаме таа реченица "Ке останеме пријатели нели?"... Но колку е тоа така? Дали можете да останете со бившиот/бившата пријатели? Дали тоа пријателство е вештачко или искрено?