Епа за ова зборам сакаат бараби а после ете ги јавно сите да ги гледаат, што сакаш поголема грешка од погрешна проценка да не сфати со која бараба си има работа, значи психолошка проценка на карактерот нула, е такви ни ги учат децата!Да а? А што поконкретно направила женава, каков грев починила, освен што направила погрешна проценка и имала секс со опинок кој без нејзино знаење ја снимал и ја пуштил на интернет? Да беше ова нормална драва, мрсулот што ја снимал ќе скапеше во затвор, ама не е, затоа сите ќе му се диват, а девојката ќе биде засекогаш обележана. Како и да е, сите вие што фаќате сеир, се надевам дека сте свесни дека еден ден, ова може да им се случи и на вашите сестри и ќерки.
А за во Саудиска Арабија и Иран ептен си во право, таму ги спастрија жените и сега е рај на земјата, секој би посакал да живее таму. Слушам луѓе од целиот свет масовно емигрирале во Иран.
Дајте и кај мене линк ако имаАа?!Ам ја нигер сум ? дајте линк
абе и јас им се чудам, да ми прости господ ама ..Абе одете на xnxx гледајте вие во ова дебалава се запнавте да ти е*ам работата.
За греота си, шо да ти кажам другоОдма да се избрка од работа и пошто ние сме христијанска земја, да се водиме по зборовите на Апостол Павле од новиот завет каде се вели,, На жена не и дозволувам да поучува...,, значи сите жени да се избркаат од работа, тоа учителки, наставнички, професорки, ма сите дома и ќе има работа за нас мужите (мажјаците) и после они нема да се курчат, и ќе има наталитет и ќе опстанеме иначе умираме колку се раѓаат толку се абортираат ова е срам за народ кој се декларира како православно христијански! Ако не биде вака онда ќе не нема и стапот ќе го јадат тие потомците ко сеа што го јадеме ние поради срамотата на нашите предци кои уште уживаат привилегии од тој социјализам!
ja za greota a ti i za greota i za sramota!За греота си, шо да ти кажам друго