- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 1.291
- Поени од реакции
- 1.285
ja za greota a ti i za greota i za sramota!
ja za greota a ti i za greota i za sramota!
За греота си, шо да ти кажам друго![]()
ту бре што сте запнале,тој шо нема да ми прати линк од видеото педерче![]()
ту бре што сте запнале,
што не знам јас да сликам,
од мојава ќе ви пратев
и то со малку
подраширени нозе
шо убо ќе беше,
и ќе лапнев некој лајк плус
така ли викаше,а јас ионака
незнам да возвратам
nihilista
те цитирам:
Одма да се избрка од работа и пошто ние сме христијанска земја, да се водиме по зборовите на Апостол Павле од новиот завет каде се вели,,На жена не и дозволувам да поучува...,, значи сите жени да се избркаат од работа, тоа учителки, наставнички, професорки, ма сите дома и ќе има работа за нас мужите (мажјаците) и после они нема да се курчат, и ќе има наталитет и ќе опстанеме иначе умираме колку се раѓаат толку се абортираат ова е срам за народ кој се декларира како православно христијански!
Кој е бе?koj ima link ili koj go ima aj vo pp neka mi go prati.....btw go znam toj "ljubovnikot" nejzin hehehehehehehe kaj go nasla
И немој никако во кладилница или училиште да ја пушташ на работаОва имево Бети ко проколнато за прилепчанки мајката, да знам мојата идна ќерка да не се вика така.![]()
А пак она поарна да не е ?koj ima link ili koj go ima aj vo pp neka mi go prati.....btw go znam toj "ljubovnikot" nejzin hehehehehehehe kaj go nasla
Еден немијан бетар од неа, Јован - Пискуло го викаат, позади центарот за глуви во Пп седи.....Кој е бе?
Не го знам вака на име...да го видам на фаца сигурно го знамЕден немијан бетар од неа, Јован - Пискуло го викаат, позади центарот за глуви во Пп седи.....