Порака до бившите

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Е ај жити се иди продужи у странство да студираш. До кога ќе ме провоцираш со глупи муабети ? И ја сум глуп, те шетав,те пазев,те мазев и сега го јадам стапот.
И така најголема желба ти беше странство и згора на тоа и мене услуга ќе ми направиш,што нема да слушам глупи муабети што си пуштала по другарките, така да пакуј куферите и бегај од државава без иднина.
п.с. Ти ги пројдов пола другарки :P

Член од
9 септември 2013
Мислења
3
Поени од реакции
2
Се си викам ќе помине ама.. ете пак се фаќам како мислам на тебе, веќе незнам ни јас која вечер по ред.. Ма ај и само навечер да беше ... Ден ноќ небитно, во мислите си ми, ко во мене да живееш, не ме напушташ .. А толку сакам да те снема..
Оди си, имам нешто што вреди... Ти требаше закопан да си, ама ШЕ .. Не си.. А не сум ни јас во тебе.. знам..никогаш нема ни да бидам..
Ама нема назад, минатото треба минато да си биде.. колку и да боли ... Не требаше да се изгориме така, мислевме полесно ќе е, ама само дупло е ...
Небитно..

B

BooBojan

Гостин
Кога нешто го сакам,го добивам.Беше она што кога прв пат го видов,едноставно сакав да биде покрај мене.
Целта на мисијата беше јасна,ТИ.Беше успешна.Сега најверојатно ќе биде да те вратам,бидејќи знам дека не сме завршени...

B

babsyy

Гостин
Pomina tolku vreme,dobri cetiri godini, a uste se opsednuvas so mene. Nice, zosto jas ne se sekavam ni na tvojot glas, lik.. A nemam ni zosto.
Mozes pred tvoite drugarcinja da glumis dzek, ali koga ke me spomnes kazi im kako kleknuvase na kolena pred edno devojce, da te zapoznaat site vo tvoeto mizerno svetlo. I da, se sto osekav za tebe umre, na toj eden 4ti januari.
Duri i da ne bese toj:love: , nikad ne bi ti se vratila. Ne osekam omraza, ne zasluzuvas ti tolku silni emocii.
Cuvstvuvam gadenje sto voopsto sum mozela da bidam so nekoj kako tebe.
Prekini da se zamaras so mene, moite postovi, mojot fb, da gi rasprasuvas site za mene. Posto sum alergicna na se sto ima bilo kakva povrzanost so tebe. Ako veke tolku te interesira, toa sto mislese deka si doznal ODDAMNA zavrsi, ama dobro otsekogas si sakal da si ja precenuvas inteligencijata:icon_lol:
Jbg i ja sakav od seljak da napraam covek, ali ti si izrod.
I da, nareden pat koga ke im raskazuvas na drugite za tvoite ljubovni jadovi, spomni im i kakov silen samar udiras,koga nekoj saka da ti raskine. Nikogas nema da mozes da se sporedis so nego, kolku i da se trudis.
Nikoj ne te znae podobro od mene, zatoa kaj mene nemas poveke nikakvo mesto. Ostana samo edna doobra lekcija sto nikogas nema da se povtori. Prodolzi si so zivotot, i onaka osven mizerija nemas nisto vredno vo nego.
Barem vo toa sum sigurna...

Nisto od tebe ne boli poveke, tolku e so starata jas..:)

Mile Vuna

Neradnik
Член од
21 јули 2011
Мислења
69
Поени од реакции
94
Ve sakam Site. Navistina ve sakam, ne ve lazam navistina ve sakam, ama ne mozam (poveke) da ve imam vo isto vreme, mi pobele kosata od vas. :confused:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.905
Поени од реакции
11.665
Те чекам во 4 да печеме колачи.
Успат земи кокос и какао.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
Човек,слушај дај не гњави и врати се од кај што си дошол... Не си интересен,напротив досаден и нападен...а ако барем нешто си научил за мене,како што тврдиш дека ме знаеш како дишам,одамна би се изгубил и би ми го оставил воздухот чист!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Мех, порака до бившите. Пораките до бившите треба да бидат андрграунд, приватни - дискреција загарантирана, а не вака на форум со алтер его и квази поезија...а бееее :icon_lol:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Оооооодлично што толку брзо си најде типац, претпоставувам некое кремче, 2-3 години помал од тебе кој уште има желба за докажување и покажување на емоции со bow-tie. Па уште и да ти кажи дека го сака и гледа Gossip Girl, па па па па. Нејсе, вредеше денеска тоа што ти го плеснав со 5 збора и ја исчистив твојата smug smile, само колку да не заборавиш кој е човекот. Ти не ми си ни прва ни последна, ама фактот останува дека јас ти сум прв. А од денеска, продолжување со вртењето на новиот лист, бавно но сигурно. Пошто со тоа сношти си напрај self-burn, повеќе не си слатката принцеза, you're a Tammy now. And that's way easier for me. Bitch. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Умри у самоќу. :D

Се шегувам. Знаеш дека си ми драга и мила. Јас немам потреба од преправање. Само, мислев дека барем на култура те научив. Игнорирај ме мене колку сакаш, немора страв, не кога никогаш повеќе нема да се случиме. Ама, не ми ги одминувај пријателите. Не се срамувај, ништо незнаат онама. Јас, јас се чувствувам ok, really. А ти, ти биди најмногу среќна што можеш или стреми кон тоа ко увек. Знаеш дека го мислам, тоа и те држеше за мене. Човечноста. За големите ствари. ;) Иако никогаш целосно нема да се опраам од тебе.

--

A, кога сум на темава, тебе пак другар те спомна пред некое време. И се смеев, уозбилување... :D
Извини, никогаш не го гледав тоа кај тебе. Не кога у цел ролеркостер ако ти текнува, ти сакаше у сред гимнаизија да ми го пушиш.
За после да ми се исплачеш за како те тепаат у врската. Па како нема? :D
Aма ете, реалноста е ти помогнав, па сметај ме, колкуидабило нали. Can't blame me.

--

А за девојката со која никогаш really не раскинавме пред некои.. 6-7 години, губење контакт без расправања, без муабети.. од чиста мира, технички уште одиме.
А привременото навраќање (најмногу ради таа твоја неверојатна енергија и движење) само ни го одржува тоа. Мене ми е слатко. Дури и зезањето околу тоа. :X3:
Барај ме..

Лош збор за никоја немам упичкуматер.
Ма курви бе.. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Исели се од овој град да не те гледам. Секое шетање низ град се плашам да не ти ја видам таа фаца згужвана и да ми го уништиш денот. :D
Да даде господ цел живот да патиш и стап да не видиш. ;)

Z

Zoza

Гостин
covece pateticen si...te molam smeni relacija/mesto na ziveenje samo sto podaleko od mene...stvarno koga i da te vidam mi se unistuva den :mad: a i alergicna stanav na tvojot glas o_O zatoa fuck off man :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom