Порака до бившите

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796

ала хаос напрајв од животов....што да им кажам... кому што да му кажам... сите би ве збришала само еден би препишала да имав акл таму ќе запечатев ама ти што читаш.... не си ти не дуј се....

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Немој да мислиш дека ако ми звониш од скриен број не знам дека си ти..добро те познавам, знам како дишеш у слушалка! Некад си помислувам што би било кога би биле заедно, ама сфатив дека вака и сега ми е подобро. И ја сум глупава што воопшто помислувам на тебе кога ти со прст не мрдна кога сфати дека ме губиш и си одам од тебе!
Life goes on нели? Епа и јас продолжувам со крената глава без тебе..а срцето полека заздравува, некој друг почнува да прави побрзо да чука сега место тебе ;)
Bye bye, засекогаш крај .

M

MIL

Гостин
хахаха интересно е кога си се лади самата себе и си се величи дека може без мене слатка ми е бе и покрај другото сеуште ама да пагам на ниска нога како неа кога и звонев се курчеше не креваше и сеа дека сум и звонел СЕ КОЛНАМ У СВЕ дека не е така ама она САКА ДА И ЗВОНАМмМАМАММ е тука е ударот НЕЕЕЕ НИКАД ВЕЌЕ НЕМА ДА МЕ ЧУЕШ МАЛА !​
и крај е одамна не од сеа па и засекогаш бе цуро ПРИЈАТНО со здравје

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Како можеше да паднеш на еден ебан чадор?
Па што кој кур ако не носев јас, мразам чадори, маицата ќе ја соблечев и ќе ти ја дадев за врз глава.. ама не, ти се фати во прегратка со него. Он те заштити од дождот, небаре ќе се стопеше ти.
Ако, терај си со него ама коа ќе ти се праи паметен за се и сешто и кога ќе ми се јавиш.... најверојатно првин ќе попуштам ама ќе ми текне да погледнам горе в ѕидот каде што има ливче на кое пишува "ОВА ГО ИМАШ ПИШУВАНО ПРИ ЗДРАВ РАЗУМ: НЕ И ПОПУШТАЈ, НЕ ЗАСЛУЖУВА". И ќе ти спуштам.
И ќе си трпиш.

M

MIL

Гостин
hahahhaa ne be za pamet ke i bide veke da ne zapoznava decki od kajgana :vozbud:ne radi drugo tuku mnogu se zatreska :cuc::tapp:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Знам дека секогаш ќе се најде поголем мангуп од мене,преубава си од надвор,ама грда си во душата.Џабе си атрактивна,џабе си јака кога си сиромашна одвнатре.

Да умреш.

Член од
24 мај 2013
Мислења
1
Поени од реакции
1
Драга пациентке
Џабе се трудиш вештачки да си дадеш вредност кога ја немаш, џабе плачеш како дете и се маскираш во жртва па бараш внимание, џабе се покондируваш пак ќе си останеш проста, џабе си купуваш карта за некој воз, пак ќе те симнат од возот. Џабе ми сереше да откажам цигари и да се мењам кога ти ќе рикнеш пред мене со твоите психози и болештини, гарант. Башка шо си џанак.
Туку, една работа нема да е џабе. Иди пријави се у некоја клиника за психо-патолошки болести или некој антрополошки институт, па да напраат испитувања врз тебе, како пример, да извадат дијагноза за некое ново модерно пореметување, па да му бидеш корисна на човештвото. Е тоа ќе биде најдобро од тебе за сите. Така ќе го добиеш вниманието и признанието што цел живот го бараш.
Фала ти шо ми докажа колку си ефтина и проста. Знаев, ама сега ми потврди, со овој чекор. Полесно е сега.

Now, fuck off and die!Twice!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom