Како можи барселона оваа година ме врати во детството кога немав динар..и сега ќе си играмџамлии..во почетокот на годината на дебели пари ги играв со Милан 2-2..со Еспањол ме паднаа за 4000..денес на 9 утакмции погодени и последна барселона и бенфика ги чекам..нормално Бенфика си победува Барселона завршува 0-0 бидејќи на Месси му текнало да не шутка конкретно туку да си мава лобовки пред голмани..и што треба сега јас Барселона да ја сакам после ова што ми го прават свињите каталонски??..нека испоцркаат сите мамичето нивно мамино..
Интер...
Знаев дека можат да направат некој мајмунлак(речиси секогаш се случуваат вакви срања кога игра тим од дното на табеласо некој тим од врвот кој е очигледен фаворит)....,и пак ги изиграв Не можев да издржам
Коефициентот од 1.65 ме навлече....
Па добро бе Валенсија мораше ли пак да примите гол за 2-2 ? Се да ви ебам неспособни едни, вака од дамна се немам изнервирано.. таман викам влезе 1-2 готово ја свртија ќе бидам добитен они секогаш се тука да го докажат спротивното. Ах бее ..
ПОРТО !!! Го чекам, ги избегнав Рома, Интер си викам среќата ме посакала.... Ама КУРАЦ . Магарешки двометров... гил висенте ? ват да фааак . 2 гола немаат дадено цела сезона бе алоооо
^Исто пријател.. трчав да ги стигнам пошо таа ми беше прва. а ги фаќам:
Милан 1-1&3+ (2.40)
Клуб Бруж 2 (2.00)
Малага ГГ3+;1 (2.25) (2.25)
Марсеј ГГ3+;2 (2.60) (2.60)
и Порто викам ГГ3+ или 2&3+ и ја стаив 2&3+
Минимална 900 максимална 4.000
а Марсеј и Малага ги фаќам и двата типа и ме бута порто .. ц ц ц..
Ја нема да плачам туку ќе се пофалам
Двојките ова коло ме убија
Барса , Порто и Интер дупла шанса
На посебни ливчиња
Веќе 2 на ливче НЕ , дали била 1.3 или 2.3 НЕ играм 2 на ливче
Може понатака и ќе ми текне веќе и да не уплаќам , ќе видиме
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.