Поплаки

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
1.jpg

во 90та минута гол примија... абе мамицата В'ДУП

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Бенфика 2 статив до 5та минута и сега пенал направија,губат 1-0 немогуче !!!!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Уште од вторникот до вчера се по една на тикет, денеска две! Мамицата на Интер и Наполи!!!
Никад више жабари на тикет!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Бенфика 2-2 крај,3 стативи при нерешено,ова е претеризам веќе,до пред некое време беше кој од фаворитите ќе заебе тој ден а денес кој ќе победи.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Болоња :tapp: , промашен пенал, играч повеќе 30 минути, у пизду матер . Среќа покрив на нула нешто ситно по консултации со некој форумџии, колку да не сум без ич.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Така е ко сум алчен да одам на 1.50 коеф,си имав добитно ливче..наместо Атлетико ги пишам оние дрвата Бенфика...
Онај Кардозо,па поглуп играч нема....:mad:
Па колку шанси треба за гол јас не знам....10 зицери промаши дрвото...:tapp: одвај од пенал даде....
Затоа никогаш нема да бидат шампиони,цел живот Порто ќе ги толчи,зошто не знаат во гости да победуваат...
Совет до сите бегајте од Бенфика во гости,сосема друга екипа се дома.....
Врти сучи,пак кец си е кец(ако играш со поголема уплата)...:гик: ....на домашен терен сите даваат се од себе да чукнат некој фаворит....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Шо се исподешава бе вчера со Интер? Само тие ме паднаја, од сега решив да ги делам на страна недобитните, и недобитните со една заебана, па на крај да се пресметам ако не бев проколнат колку пари ќе земев :S.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Врти сучи,пак кец си е кец(ако играш со поголема уплата)...:гик: ....на домашен терен сите даваат се од себе да чукнат некој фаворит....
Богами...16 утакмици ги поделив на 2 ливчиња...12 кеца и 4 двојки...кецовите сите си искочија, од двојките ниедна Ајакс Дортмунд Плзен, четвртата е Реал М ако тепаат вечер само Дортмунд ме заебале на едното ливче...од сега двојка ќе стаам само ако нема некој асолен кец да се изигра

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Фаќам
Јунајтед 2&2-3@5.55
ПСВ 1&2-3@3,85
Реал 2&2-3@3.5
и Сити-Арсенал ме падна 1&2-3@4.1
Агуеро можеше на КПР у 94та да даде, сеа од 3 метри у 88 промашува. :tapp:

за 30 ден добивката беше 9200. Совет кој игра вака, во Аристократ има најголеми коефициенти. А 3-4 вакви има добри шанси да се фати.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Сити,се да ви ебам неможете Астон Вила една да тепате,која е најслаб тим у Премиер,еден он кандидате за испаѓање,се да ви е*ам на Манчини се до 6то колено неписмениот ццц,одбраната им е ко сирење, па и оној Бери антиталент автогол си мава,да не дочекате утро се ви е*ам.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.330
Поени од реакции
5.319
Манчестер Сити :mad::mad::mad:
Се да ви ебам умрени едни, вештачки тим, педеришта !!!
Титула во животот да не видите поќе педери едни !!!
Ќеф ми е шо испаднаја !!!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Манчестер Сити :mad::mad::mad:
Се да ви ебам умрени едни, вештачки тим, педеришта !!!
Титула во животот да не видите поќе педери едни !!!
Ќеф ми е шо испаднаја !!!
Ти пак шо го пишиш сити 1.25 и тоа во Карлинг куп ... кај се видело да го бркаат тој трофеј . се знае во Англија ФА куп и премиер лига , и надвор лига на шампиони бркаат големите тимови .. на овој куп одат екипи како ливерпул ,евертон , арсенал што не можат да мрднат во европа и првенството .

Kajgana Shop

На врв Bottom