- Член од
- 11 август 2011
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 169
Како да видам која матична плоча е без да го отварам куќиштето?
Најлесно, симни CPU-ZКако да видам која матична плоча е без да го отварам куќиштето?
Инсталирај CPU-Z или Everest и ќе се снајдешКако да видам која матична плоча е без да го отварам куќиштето?
1.Притисни start-r од тастатура. И во run напиши dxdiag и притисни ентер. System model e матичната плоча.Како да видам која матична плоча е без да го отварам куќиштето?
Преку dxdiag не ги дава сите матични.1.Притисни start-r од тастатура. И во run напиши dxdiag и притисни ентер. System model e матичната плоча.
2 Симни cpu-z или сличен софтвер.
Едит-
упс веќе двајца пред мене
Отвори команд промт, и куцкајна хард диск имам Филмови во фолдери, може ли да да ги испечатам како текст , за да не ги пишувам во Ехел ?
<html>Кажете некој добар HTML код за веб страна
Есет е добар, и АВГ е исто добар антивирус.....Прелистувач ОпераЗначи вака, до сеа во животот сум користел само касперски и нод32. На касперски му го најдов крајот одамна затоа што зема премногу од процесот, па одамна само нод32 го користам. Е сеа, сакам да си го преинсталирам компјутерот па решив да сменам некои работи со антивирусите. Може ли некој да ми каже кој антивирус е подбоар , нод32 или аваст? Никогаш не сум користел аваст, само нод32. Но бидејќи немам користено аваст и незнам дали е подобар од нод32 или не. Ми треба знаци краток опис кој се позитивните работи кај некој од овие 2 антивируси и кој да го користам?
Исто така сакам да знам кој web browser би го користеле ако ме chrome. Chrome одзема многу од процесот и тоа го мразам, па сакам да сменам и тоа. Кој друг web browser да го корисам а да е убав и да не биди бавен.
Благодарам однапред.