- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
Десен клик на десктоп, ќе видиш едно Lock Items ли како беше...Како да ја тргнам сината боја од иконите? Заборавив како се правеше :jaj:
Прегледај го приврзокот 35034
Десен клик на десктоп, ќе видиш едно Lock Items ли како беше...Како да ја тргнам сината боја од иконите? Заборавив како се правеше :jaj:
Прегледај го приврзокот 35034
ништо страшно овау последно време ми се дешаваат некои глупости.. коа ке ја изгасам мозилата и после минута две ако сакам да ја упалам ми вика мозилата веќе работи али не одговара а у процес гледам дека стварно работи..
баг е ова на мозилата, ќе го средат со следната верзија најверојатнокоа сакам нов таб да отворам на пример со среден клик на маусот место да ми го отвори табот најнормално ми го отвара и цело време ми е БЕЛО
немаш закачено вирус, можеш мирно да спиеш :wink:нешо е од фаерфоџ проблемоб? некој вирус сум закачил или шо е работава???
Инсталирај си Messenger Plus! LiveKako беше опцијата да се отворат 2 месинцери истовремено...знам дека некаде имаше објаснето на форумов,ама неможам да најдам
Прегрева?Зошто може да ми се рестартира сам од сам компјутеров на саат време?
на Scan нема вируси или слично, а има доста слободна меморија, ако тоа има некаква врска воопшто....
Па само што беше уклучен, и по 10мин се рестартира.Прегрева?
Провери си ги кулерите, зачисти го малку, подмачкај тоа (ваљда ќе се снајдеш) и види тогаш дали ќе се рестартираПа само што беше уклучен, и по 10мин се рестартира.
Ошло пофира шо би рекле охриѓаниVaka sea ..
neshto ne mi ja otvarashe particijata E ..vo nea mi bea site dokumenti ..e sea ..ja formatirav particijata ..sea ja otvara ama se e izbrishano ..ima nekako chare da si gi vratam dokumentite ?:/
Што ќе ти е програмче за да префрлиш песни од ЦД на ПЦ? Само копирај ги песните од ЦД-то на локацијата кадешто сакаш да ти бидат и готово. :/Nekoe programce da si prefrlam pesni od obicno CD u PC?