T
Tetro
Гостин
мислам дека е вирувче.Не можам да отворам ворд документ снимен на усб!
Пишува file version 0.0.0.0!
прочитај и тука, па види
http://www.ureader.com/message/952030.aspx
мислам дека е вирувче.Не можам да отворам ворд документ снимен на усб!
Пишува file version 0.0.0.0!
Да.. и мене вака ми правеше кога се пушташе на почетокот прашуваше дали сакам апдејт и отидов не и ми го појавуваше твојов проблем, после тоа го апдејтував и нема гајле.. :smir:Неможам да слегнам видео од youtube? Ми пишува: No flash video found... Неможам ни 1 видео да слегнам... Да снимам друга верзија на youtube downloader или?
копирам буквипа, како го напиша ова? користеше друга тастатура? ако е така, до тастатурата е, земи си друга.
ако не, пробај со друга тастатура, ако и кај другата е исто, тогаш имаш проблем со нешто друго,
(првпат слушам за вирус за тастатура):neee:
Control Panel - Sound and Audio Devices - Volume - Advanced - најди го микрофонот тука, стај го до даска и одштиклирај тоа MUTEЗнам дека не е прашањево за тука ама да се обидеме.
Како да напраам кога ќе приклучам обичен микрофон у компјутерот и кога ќе зборам одма да се слуша на збучници?
Итно е ве молам кажете.:smir:
Ќе зачуеш зборовите на песната и ќе ги пишеш на гугл:smir:И моето прашање не е за тука, но не најдов соодветна друга тема..
Барам програм за идентификување на песна од интернет радио, пример си слушам некоја песна на метрополис и сега не ја знам а сакам да ја симнам, постои ли такво нешто или слабо..?
Ulead Video StudioНекое програмче за правење на видеа,склопување,лепење на 2-3-4 видеа,со додатоци да си правиш најавна шпица и такви работи ??!!!
брат напишав се убаво претходната страна последниот мислам бесе пост тој за office word 2003ај напиши шо проблем имаш, де
Убаво ти вика, активирај си го програмот.[Palancanac];3506440 напиша:незнам дали е ова то4но за оваа тема ама то4но знам дека ми треба помош од вас
се извинувам за ова копирање мегутоа нз да ставам тука слика така да еве линк ви давам и ми треба брзо помошhttp://tinypic.com/view.php?pic=333hfg4&s=5
заборавив да опишам што е проблемот зна4и ми го дава тоа и што и да одам од двете или cancel пишува најдоле this document is locked го преинсталирав officeto ама не помогна ништо
Инсталираш Office 2010?Луѓе неможам да инсталирам Microsoft Office
еве што ми дава
Се ти пишува во грешката.Луѓе неможам да инсталирам Microsoft Office
еве што ми дава