Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Неможам да слегнам видео од youtube? Ми пишува: No flash video found... Неможам ни 1 видео да слегнам... Да снимам друга верзија на youtube downloader или?
Да.. и мене вака ми правеше кога се пушташе на почетокот прашуваше дали сакам апдејт и отидов не и ми го појавуваше твојов проблем, после тоа го апдејтував и нема гајле.. :smir:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
па, како го напиша ова? користеше друга тастатура? ако е така, до тастатурата е, земи си друга.

ако не, пробај со друга тастатура, ако и кај другата е исто, тогаш имаш проблем со нешто друго,

(првпат слушам за вирус за тастатура):neee:
копирам букви :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Знам дека не е прашањево за тука ама да се обидеме.
Како да напраам кога ќе приклучам обичен микрофон у компјутерот и кога ќе зборам одма да се слуша на збучници?
Итно е ве молам кажете.:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Знам дека не е прашањево за тука ама да се обидеме.
Како да напраам кога ќе приклучам обичен микрофон у компјутерот и кога ќе зборам одма да се слуша на збучници?
Итно е ве молам кажете.:smir:
Control Panel - Sound and Audio Devices - Volume - Advanced - најди го микрофонот тука, стај го до даска и одштиклирај тоа MUTE

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
И моето прашање не е за тука, но не најдов соодветна друга тема..
Барам програм за идентификување на песна од интернет радио, пример си слушам некоја песна на метрополис и сега не ја знам а сакам да ја симнам, постои ли такво нешто или слабо..?:)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
И моето прашање не е за тука, но не најдов соодветна друга тема..
Барам програм за идентификување на песна од интернет радио, пример си слушам некоја песна на метрополис и сега не ја знам а сакам да ја симнам, постои ли такво нешто или слабо..?:)
Ќе зачуеш зборовите на песната и ќе ги пишеш на гугл:smir:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Некое програмче за правење на видеа,склопување,лепење на 2-3-4 видеа,со додатоци да си правиш најавна шпица и такви работи ??!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
[Palancanac];3506440 напиша:
незнам дали е ова то4но за оваа тема ама то4но знам дека ми треба помош од вас:)
се извинувам за ова копирање мегутоа нз да ставам тука слика така да еве линк ви давам и ми треба брзо помошhttp://tinypic.com/view.php?pic=333hfg4&s=5

заборавив да опишам што е проблемот зна4и ми го дава тоа и што и да одам од двете или cancel пишува најдоле this document is locked го преинсталирав officeto ама не помогна ништо
Убаво ти вика, активирај си го програмот.

(или најди си крак/сериски)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
Луѓе неможам да инсталирам Microsoft Office
еве што ми дава

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
еве што ми дава
Инсталираш Office 2010?

Избриши ги СИТЕ верзии што ги имаш претходно инсталирано, па рестартирај, па пробај после.

И пробај ја твојава инсталација на друг РС, да не случајно зезната.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
еве што ми дава
Се ти пишува во грешката.

Земи си Рево, избриши ги сите претходни верзии на офисот, рестартирај пц и после пробај да инсталираш 2010.

Едит: Во исто време со Корун сме пишувале!

Kajgana Shop

На врв Bottom