Bin/Cue идат у пар како 2 фајла, исто е како ISO, отвараш со Даемонтоолс или УлтраисоСимнав една игра и е во .bin фајл, како може да ја инсталирам, преку што, некоја програма?
пробај со system restore да го вратиш во состојбата пред инсталирањето на антивирусотИмам винд.7 ултим 64....Имам проблем не ми го отвара винд.медиа плеерот....Пробав да го инстал.повторно не сака ,да го бришам и тоа не сака .....Чаре.......Sega gledam ni Internet explorerot a Mozilata si raboti super.....Ova nastana vaka otkoga instalirav AVast....Da ne sum izbrisal nesto ili???
Подеси во плеерот да ти биде фонтот russian ќе ти се среди.Имам проблем со македонскава подршка, кога гледам филм доколку преводот е на кирилица ми го дава со чудни букви, чаре ??
Фала ти Друже !!! РаботиПодеси во плеерот да ти биде фонтот russian ќе ти се среди.
Како што те разбрав, се работи за ЗИП фајл, инсталирај WinRarЗошто копјутеров несака да ми отпакува книгички ?
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 20:24 ---
Зошто копјутеров несака да ми отпакува книгички ?
Да го однесе лаптопот кај човек кој знае, а не кај ојле дојле.ај да прашам нешто дечки... другарче има лап топ со лиценциран 7ца хоум верзија... - сака да го реинсталира т.е да стави ХР - го однел кај 2 3ца и му рекле као наводно фалат некои си фрајвери.... уствари што се дешавало - кога ке стигне инсталацијата до моментот каде што треба да се одреди во која партиција ке биде инсталиран виндоусот - хард дискот не му го појавувал т.е исто како да нема хард.... имал некој ваква слична ситуација некад и што е чарето?
XP-то не подржува SATA drivers освен ServicePack 3 нека проба со XP SP3ај да прашам нешто дечки... другарче има лап топ со лиценциран 7ца хоум верзија... - сака да го реинсталира т.е да стави ХР - го однел кај 2 3ца и му рекле као наводно фалат некои си фрајвери.... уствари што се дешавало - кога ке стигне инсталацијата до моментот каде што треба да се одреди во која партиција ке биде инсталиран виндоусот - хард дискот не му го појавувал т.е исто како да нема хард.... имал некој ваква слична ситуација некад и што е чарето?