Помош, софтверски проблеми и совети

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Симнав една игра и е во .bin фајл, како може да ја инсталирам, преку што, некоја програма?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Симнав една игра и е во .bin фајл, како може да ја инсталирам, преку што, некоја програма?
Bin/Cue идат у пар како 2 фајла, исто е како ISO, отвараш со Даемонтоолс или Ултраисо

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Имам винд.7 ултим 64....Имам проблем не ми го отвара винд.медиа плеерот....Пробав да го инстал.повторно не сака ,да го бришам и тоа не сака .....Чаре.......Sega gledam ni Internet explorerot a Mozilata si raboti super.....Ova nastana vaka otkoga instalirav AVast....Da ne sum izbrisal nesto ili???

Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
Имам винд.7 ултим 64....Имам проблем не ми го отвара винд.медиа плеерот....Пробав да го инстал.повторно не сака ,да го бришам и тоа не сака .....Чаре.......Sega gledam ni Internet explorerot a Mozilata si raboti super.....Ova nastana vaka otkoga instalirav AVast....Da ne sum izbrisal nesto ili???
пробај со system restore да го вратиш во состојбата пред инсталирањето на антивирусот

Член од
4 август 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Имам проблем со македонскава подршка, кога гледам филм доколку преводот е на кирилица ми го дава со чудни букви, чаре ??

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Имам проблем со македонскава подршка, кога гледам филм доколку преводот е на кирилица ми го дава со чудни букви, чаре ??
Подеси во плеерот да ти биде фонтот russian ќе ти се среди.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Го поврзав лап топот со плазма телевизорот со Vga кабел и аудио кабел за звукот. Супер е сега има глас и слика телевизорот од лап топов, ама малце се слуша како да бучи од телевизорот, особено кога гледам филм, кога ќе проговори актерот тогаш се слуша поголем шум...дали треба да се направат некои подесувања во аудио контролите на лап топот ..или?

Член од
30 април 2010
Мислења
147
Поени од реакции
26
Ако може да ми препорачате некоја програма за дизајнирање на пакети спремни за принтање?
Фала многу. :rolleyes:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Зошто копјутеров несака да ми отпакува книгички ?
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 20:24 ---

Член од
1 април 2012
Мислења
152
Поени од реакции
41
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 20:24 ---
Како што те разбрав, се работи за ЗИП фајл, инсталирај WinRar ;)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај да прашам нешто дечки... другарче има лап топ со лиценциран 7ца хоум верзија... - сака да го реинсталира т.е да стави ХР - го однел кај 2 3ца и му рекле као наводно фалат некои си фрајвери.... уствари што се дешавало - кога ке стигне инсталацијата до моментот каде што треба да се одреди во која партиција ке биде инсталиран виндоусот - хард дискот не му го појавувал т.е исто како да нема хард.... имал некој ваква слична ситуација некад и што е чарето?

Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508
ај да прашам нешто дечки... другарче има лап топ со лиценциран 7ца хоум верзија... - сака да го реинсталира т.е да стави ХР - го однел кај 2 3ца и му рекле као наводно фалат некои си фрајвери.... уствари што се дешавало - кога ке стигне инсталацијата до моментот каде што треба да се одреди во која партиција ке биде инсталиран виндоусот - хард дискот не му го појавувал т.е исто како да нема хард.... имал некој ваква слична ситуација некад и што е чарето?
Да го однесе лаптопот кај човек кој знае, а не кај ојле дојле.

Sent from my ST21i using Tapatalk 2

Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
XP-то не подржува SATA drivers освен ServicePack 3 нека проба со XP SP3

Kajgana Shop

На врв Bottom