- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Дали може некој да ми каже што значи ова?

Ако ова се однесуваше за мене, да, ми треба помош. Средувам компјутер на кој се закачило чудово...Прашуваш онака..чисто информативно или ти треба помош ? не сфаќам...
Влези во Safe Mode и избриши го комплетно преку Revo Uninstaller и скенирај од вируси, спајвери...Ако ова се однесуваше за мене, да, ми треба помош. Средувам компјутер на кој се закачило чудово...
Е така де. Не може никој од тие што сакаат да ти помогнат да предпостават што се сакаш да направиш.Ако ова се однесуваше за мене, да, ми треба помош. Средувам компјутер на кој се закачило чудово...
Ако ова се однесуваше за мене, да, ми треба помош. Средувам компјутер на кој се закачило чудово...
Rogue, се викаат тие типови на вируси.Некој да имал искуство со Live security plantinum? Веројатно е вирус.
Супер.Фала ви многу, успеав некако. Не знам дали Hitman Pro беше лекот или Norton...
Windows 7 Starter..и Microsoft Ofice 2010 starter....користиш?Дали може некој да ми каже што значи ова?
![]()
Искрено, не ни знам што е тоаWindows 7 Starter..и Microsoft Ofice 2010 starter....користиш?
Ај жите се смири малце темпо и кажи пополека шо не работи? телефонот ?До пред 15 минути ми работеше префрлував музика на мобилниот ,и после 15 минути го исклучив да го ставам пак на компјутер не работи ,пробав и отпозади на куќиштето ни таму не сакаа ми треба во моментов
ај побрзајте кажете чарето
проба со рестарт на компјутерот и мене ми се случува усб портот да неможе да вчита што и да приклучиш на него еден рестарт и ко ништо да не билоДо пред 15 минути ми работеше префрлував музика на мобилниот ,и после 15 минути го исклучив да го ставам пак на компјутер не работи ,пробав и отпозади на куќиштето ни таму не сакаа ми треба во моментов
ај побрзајте кажете чарето
несака ни рестартпроба со рестарт на компјутерот и мене ми се случува усб портот да неможе да вчита што и да приклучиш на него еден рестарт и ко ништо да не било![]()
шо телефон е уопште?несака ни рестарт
Samsung C3750шо телефон е уопште?