Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако ова се однесуваше за мене, да, ми треба помош. Средувам компјутер на кој се закачило чудово...
Влези во Safe Mode и избриши го комплетно преку Revo Uninstaller и скенирај од вируси, спајвери...

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ако ова се однесуваше за мене, да, ми треба помош. Средувам компјутер на кој се закачило чудово...
Е така де. Не може никој од тие што сакаат да ти помогнат да предпостават што се сакаш да направиш.

И општо било кој кога бара помош не научивте да дадете информации кој оперативен систем, кога-како дојде до проблемот итн..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.748
Поени од реакции
18.502
Некој да имал искуство со Live security plantinum? Веројатно е вирус.
Rogue, се викаат тие типови на вируси.

За да го ичистиш ти треба Hitman pro, (симни го во trial верзија) еве кој метод да го користиш, читај (како) и гледај внимателно од старт до крај.

http://hitmanpro.wordpress.com/2010/03/16/hitman-pro-in-force-breach-mode/

Одкако ќе го избришеш, обавезно ичисти во регистри и клинер секцијата на Ccleaner, со затворени веб бровсери- табови, и за крај скен и со Malwarebytes.

П.С. Смени ја дифолт веб адресата на бровсерот ако е сменета.

A

AnFem

Гостин
Фала ви многу, успеав некако. Не знам дали Hitman Pro беше лекот или Norton...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.748
Поени од реакции
18.502
Фала ви многу, успеав некако. Не знам дали Hitman Pro беше лекот или Norton...
Супер.

иначе лесно е да дознаеш кој го одстранил, влези во логовите на Norton и ќе видиш, ако нема ништо тогаш е Hitman Pro, како и да е важно е дека се средило.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.124
Поени од реакции
8.421
До пред 15 минути ми работеше префрлував музика на мобилниот ,и после 15 минути го исклучив да го ставам пак на компјутер не работи ,пробав и отпозади на куќиштето ни таму не сака:( а ми треба во моментов

ај побрзајте кажете чарето

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.661
Поени од реакции
7.513
До пред 15 минути ми работеше префрлував музика на мобилниот ,и после 15 минути го исклучив да го ставам пак на компјутер не работи ,пробав и отпозади на куќиштето ни таму не сака:( а ми треба во моментов

Ај жите се смири малце темпо и кажи пополека шо не работи? телефонот ?

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583

проба со рестарт на компјутерот и мене ми се случува усб портот да неможе да вчита што и да приклучиш на него еден рестарт и ко ништо да не било :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.124
Поени од реакции
8.421
проба со рестарт на компјутерот и мене ми се случува усб портот да неможе да вчита што и да приклучиш на него еден рестарт и ко ништо да не било :)
несака ни рестарт

Kajgana Shop

На врв Bottom